Et nyt år og nye forsøg

IMG_5817opt2_Nytår

IMG_5822opt2_Nytår

IMG_5826opt2_Nytår

Som mange andre tænker jeg da også på, hvad jeg gerne vil gøre med det nye år. Der er flere ting, jeg rigtig gerne vil have gjort. Jeg har været heldig at få mulighed for at rejser lidt de seneste år, og omend jeg har haft fantastiske oplevelser, så kræver det jo altså lidt på kistebunden også. Det er der ikke så meget af nu, måske kommer der uventet noget, uden jeg ved, som sidste år, hvor turen gik til Berlin.

Så jeg har tænkt, at jeg vil prioritere lidt anderledes i år, og rejse mest i Danmark i år. Dette skyldes ikke mindst, at jeg har en masse projekter her, jeg gerne vil have ud af verden. Jeg har en masse ting, jeg skal have ryddet ud, som jeg i mit samlerhjerte har haft svært ved at skille mig af med, men som jeg også ved, jeg aldrig får brug for. Jeg trænger for en oprydning. En anden ting er, at jeg skal have malet her i lejligheden. Jeg skal undersøge, hvad det koster og se, hvordan det bliver muligt, men males skal der. Uanset en udskrivning i maling.

Der er også en ny sofa (eventuelt brugt) på tapetet, ligesom enten renovering af den store stol, eller en anden stol, så som du kan forstå, så er der nok at bruge “ingen” penge på.

Iøvrigt har jeg det som mange andre, at man kan opstille nok så mange mål for året, og så går det “i skoven” med de planer og løfter. Sådan gik det også for mig. De mål handlede om motion og vægt og de bedste intentioner. Dem har jeg selvfølgelig også i år. Jeg nåede dog så langt, at jeg fik mig meldt hos Fitness World og jeg har skam også været der, og været flittig, når det er sket. Men lad os endelig bare konstatere, at det er blevet til alt, alt for lidt. Der er mere end plads til forbedring. Jeg håber, jeg kan. Lige nu svimler det stadig, og sålænge jeg dårligt kan gå en strækning uden at ligne en der har indtaget anseelige mængder alkohol, så kan du selv regne ud, hvorfor træning lige nu bestemt ikke er sagen. Iøvrigt er det slet ikke sikkert, det er godt, hvis jeg har den ekstra diagnose, jeg ikke er 100% på. Men nu prøver jeg, og får jeg det dårligere, hvilket jeg ikke synes, at have registreret, må jeg jo bare droppe det.

Udover disse to meget krævende ting, vil jeg selvfølgelig prøve på alt det hyggelige også:

Studere mit kamera’s mange funktioner mere nøje

Læse (lytte) flere bøger

Drikke mere te (kan faktisk godt lide)

Have flere middage/frokoster samvær med gode venner

Tage mindst lige så mange fotos, for jeg elsker det og skal have bestilt nyt objektiv nu her. Det glæder jeg mig til og tage fotos med det.

Når det er sagt, må og skal jeg også have sorteret flere fotos i år. Jeg prøver, men der er desværre grænser for, hvor længe, jeg kan sidde her.

Jeg bliver aldrig herre over mit helbred, sådan er det, men jeg vil prøve at pine så mange oplevelser jeg kan ud af mit nye år, ganske som jeg gjorde sidste år. Iøvrigt opdagede jeg i går, at jeg nu har blogget i 6 år (13. december), så det er da et stykke tid. Jeg har ikke fået mindre lyst til at blogge, tværtimod! Det er en god måde at kunne kigge tilbage på årene for mig selv, og jeg synes det er sjovt. Sålænge jeg synes det, så bliver jeg ved. Faktisk har jeg ikke tid og kræfter nok til at skrive alt det, jeg gerne vil. Så jeg løber ikke tør for indlæg, mere for tid og kræfter, men gør mit bedste, mere kan ingen forlange – heller ikke mig.

Håber I alle er kommet godt ind i det nye år, og glæder mig til at høre fra jer både her, på Facebook, ude i livet og hvor vi ellers støder sammen. Vi starter på en frisk, og det er altid godt!

0

2 thoughts on “Et nyt år og nye forsøg

  1. Det er nogle flotte billeder af fyrværkeri – meget vellykkede! Jeg synes det er svært at få det hele med 🙂
    Jeg kan jo godt forstå at det er svært at sortere, bedømme, kassere, fjerne, smide ud eller sige farvel til ting og sager. Det eneste jeg kan sige er, at man er nødt til det og at det tager tid, med mindre man har nogle helt klare sager, som man vil bevare mens resten er forældede, uinteressante.

    Problem: Somme tider støder man på et minde, som er for godt til at smide ud. Så lad endelig være. Men det forudsætter, at man har plads, man bliver nødt til at starte med “reolplads”, “pulterkammer”, “stablekasser” m.v. ellers går det galt 🙂

    • Donald, der er flere ting, som er arvegods, men som jeg aldrig nogensinde får brugt, men som sådan ikke har “en historie” hos mig. Dem der har det, kan jeg ikke skille mig af med, helt så let, og nogen er jeg nok nødt til alligevel på en eller anden vis. Du kan sige, det står der nu, så det tager jo ikke mere plads, men jeg føler mig lidt “kvalt” af ting, jeg reelt ikke bruger, så en prioritering er på sin plads. Og noget ved jeg bare, jeg aldrig får i brug. Det var håbet længe, men sådan bliver det realistisk ikke. Men jeg har rigeligt jeg helt sikkert ved skal ud 🙂

      Med hensyn til fyrværkeri, så er det ern forholdsvis ny ting, at jeg forsøger mig udi det, og jeg synes også de få viste, er faldet godt ud. Det er meget svært at fotografere, for man skal jo time det ret nøjagtigt, og vide hvor man vil være henne. Nu har jeg fået lidt tips om noget der hedder “BULP Setting” som andre har brugt til deres flotte fyrværkerifotos, og fundet god hjælp på nettet i forhold til indstillingen på mit kamera, så det bliver sjovt, at prøve også til aftenbelysning og den slags.

Der er lukket for kommentarer.