Også forbistret nysgerrig!

IMG_4614opt2_Berlin
Sidste glimt af Berlin, da jeg tog derfra 27. maj

Nu vi er ved arkiver, så kom jeg også til at tænke på min Berlintur, som jeg heller ikke er færdig med at skrive om. Suk! Men dejlig er den stadig at tænke på, og jeg varmer mig ved den, og de skønne sommeraftener, jeg havde dernede.

Da jeg så det her foto, kom jeg til at tænke på, at jeg i den grad, giver Mette ret. Det er altså lidt dejligt, at vide hvem der sidder derude bag skærmen, og læser med. Ganske som hende, har jeg langt, langt flere læsere, end der nogensinde smider en hilsen her.

Så jeg kan kun sige som hun:

Vær ikke generet eller tro, din kommentar sikkert ikke tæller, eller det du siger ikke er vigtigt. Alle hilsener er vigtige og hyggelige, uanset hvor lidt eller hvor meget, du har at sige. Så måske, du kunne “make my day” (Som en god gammel helt siger), og smide en hilsen, så jeg også kan få en ide om, hvem der egentlig læser med her?

0

7 thoughts on “Også forbistret nysgerrig!

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Åh, jeg føler med dig, når du ikke kan komme ud at handle.
  Jeg forstuvede min ankel i foråret, og der fik jeg hjælp af diverse udbringningsordninger.
  Rigtig god bedring og god weekend.
  Camilla

  • Tak skal du have Camilla. Ja det er træls, men det gik i dag. Jeg er ikke frisk, men det gik okay. Og meget mod forvetning har jeg nu også fået støvsuget. Nu skal jeg bare have et bad, så er den ved at være der. Det var dejligt at få støvsuget – her trængte i den grad. Rigtig god weekend til dig også.

 3. Jeg er her også. Er ikke så flink på kommentarknappen, for synes nogen gange, det er så besværligt, med alle de felter, som skal udfyldes 😉 men jeg er her!
  Benytter så lejligheden til at ønske god mandag.

  Kærlig hilsen
  Helle

  • Tak Helle også for din søde hilsen. Jeg er ked af, du synes, det er besværligt, men da ikke mere end alle andre steder? Det er da kun to steder, du skal skrive, og så sætte hak i anti-spam-firkanten? Jeg håber, du overvinder din modvilje mod felterne, og kommer med flere hilsener. Også rigtig god mandag til dig.

  • Tak Mette, er glad for, når du husker en kommentar og at du læser med. Og i lige måde, jeg læser også hos dig og smider engang imellem da også en hilsen.

Der er lukket for kommentarer.