Triste gentagelser

IMG_6334opt2_RungstedHavn
Rungsted Havn 2. februar 2012

Genbrug er godt, når det er nyttigt og velbevaret. Fotos til genbrug eller rettere i mangel af bedre (som ovenfor), er også godt, når man ikke får taget nye.

Genbrug udi: Stadig syg, stadig svimmel, stadig hovedpine og oveni øresusen (pipen/hylen), er bestemt ikke godt! Jeg håber inderligt, det er noget, der går over, men foreløbig er der intet der tyder på, at jeg slipper for det. Jeg ved ikke lige, hvorfor jeg skal bebyrdes med det oveni resten, men det fremmer ikke noget, så meget kan jeg sige.

Idag skulle jeg have været til reception. Min kære doktor fylder år og holder. Det kommer jeg ikke. Dels er jeg som nævnt stadig svimmel og træls, og af samme grund, er jeg langt, langt fra at være i humør til noget som helst.

0

4 thoughts on “Triste gentagelser

    • Tusind tak Catarina! Ja det er dælme træls. Kryds fingre for, det snart bliver bedre – det må det jo gøre på et eller andet tidspunkt.

      0
    • Tusind tak, ja det var træls! Nej jeg tror såmænd ikke, det har noget med at 3 ud af 3 var for meget. Det lader ikke til, at der er noget, der gør nogen forkromet forskel. Jeg har det bare skidt og bedst hvis jeg holder mig eller rettere hovedet i ro. Det værste er, der intet er at gøre andet end vente…sådan er det som regel når man er syg, men det her kan jo trække ud. Det ved jeg jo. Såænge det bare går over på et tidspunkt, så skal jeg ikke klage, omend det begynder at blive svært at lade være.

      0

Der er lukket for kommentarer.