Som tiden dog går – 9 år siden i dag

IMG_7341_HellerupKirkegårdopt2
Området, hvor mor ligger fotograferet tilbage i 2007

I dag er det 9 år siden, jeg mistede min elskede mor. Hun er savnet stadig, og jeg tænker på hende, hvis ikke dagligt så ihvertfald mange gange på en uge. Jeg kan stadig få den tanke, at jeg skal ringe til hende, men det kan jeg jo selvsagt ikke.

Når det er sagt, så er jeg sikker på, hun er med mig hele tiden og passer på mig. Fotoet ovenfor er taget tilbage i 2007, og som det tydeligt ses på det foto, så er jeg ikke den eneste, der ikke kender de der regler.

Jeg har tændt et lys for mor, og prøver at slappe af i dag. Hovedet er helt tosset ovenpå gårsdagens selskabelighed.

6 thoughts on “Som tiden dog går – 9 år siden i dag

 1. Kære Deborah
  Sender dig mange tanker og jeg håber du ligesom jeg prøver at tænke på alle de gode, lyse, hyggelige og sjove timer der var med ens mor imens hun var der. Jeg har det som dig, tænker også at jeg må ringe til min mor og sludre eller fortælle om en god oplevelse eller høre om der er te på kanden…….
  Jeg vidste ikke det var dagen idag, men da jeg så du skrev om dagen, tænkte jeg straks på Birthe og alle de minder jeg har.
  Knus og tanker
  Helle

  • Kære Helle

   Tusind tak for også du sendte en hilsen. Ja vi må huske de gode stunder, men det er svært når man lige får den tanke, at man skal ringe. Ved også du satte stor pris på min mor, og det er dejligt, der er mange der husker hende og kan dele hvor skøn hun var.

   Igen tak for du skrev.

   Knus D

 2. ja, tiden rigtig stærkt. Men savnet bliver ikke mindre af den grund. Og jeg husker så tydeligt, den dag du ringede og fortalte, at din Mor var kommet akut på sygehuset. Måske hun var heldig aldrig at vågne igen! Vi ser jo mange syge mennesker, der intet har ud af livet mere. Men hårdt er det at miste, det kender jeg alt til.
  Tænk, jeg syntes bare din Mor døde ca et år før min Mor, og det var netop 8 år siden i julen 2012.
  Vi må bare mindes alle de dejlige stunder vi har haft med vores mødre.
  Knus og kærlige tanker til dig…………

  • Kære Karin

   Ved du hvad? Det er mig, der ikke kan tælle! Det er 9 år siden. Det må jeg rette. Hvor pinligt!!! Det viser noget om mig og tal og om, hvor hurtigt tiden iler. Så du har ganske ret.

   Ja jeg husker også dagen meget tydeligt, omend jeg prøver IKKE at huske den, for den var SÅ traumatisk på alle måder. Som jeg skrev til Helle, jeg prøver at dvæle ved de gode stunder, ligesom også du må. Jeg husker også, da du mistede din mor, omend jeg ikke lige husker datoen, men ved det er tæt på mor, men altså et år efter.

   Og tak til dig, for dine altid søde hilsener. Knus D

 3. Kære Deborah

  Uanset hvor lang tid der er gået siden et kært menneske er gået bort så vil der altid opstå savn på forskellig vis.

  Jeg savner stadig min gamle oldemor som lærte mig så meget, hun gik bort 4 jan 1975 og måneden efter gik min daværende forlovede bort i en alder af 20 år 1975 så januar er en dum måned for mig… For en 5-6 år siden gik min ene kusines mand bort også i starten af januar så januar er bare en dum måned for mig som den også er det for dig.

  Når mine tanker smutter rundt og jeg tænker på alle dem jeg savner så bliver jeg uendelig trist, men kun ganske kort…. for mine minder har jeg at varme mig ved gudskelov. Jeg savner kun 2 nævnte og naturligvis min far, min mormor og min stedfar…. men de bor i mit hjerte altid og jeg ved med mig selv at de er med mig ….. uanset hvad jeg laver.

  Mange gode tanker din vej…. Og husk de lyse timer med din mor min ven…. det er dem der betyder noget

  KH
  Helle

  • Tak Helle, du har ganske ret. Tiden ændrer ikke på, hvor meget man savner. Det bliver lettere at bære eller man vænner sig til det et sted, at leve med det. Men savnet er lige stort. Alt det man ikke nåede fylder engang imellem meget, men vi må fokusere på det vi fik gjort. Heldigvis nåede vi meget, og jeg sætter stor pris på alt det min mor gjorde for mig. Det håber jeg hun ved, for jeg føler nogengange, at jeg ikke var god nok til at fortælle hende det dengang. Sådan er det nok for mange. Men jo, jeg vil huske de lyse timer.

   Tak for din varme hilsen, og dine altid søde kommentarer. De luner altid. Kærlig hilsen D

Der er lukket for kommentarer.