Leden og søgen oppe og nede

Jeg er ved at køre træt i min søgen efter familiemedlemmer. Jeg er klar over, at det bliver højst familiemedlemmer, der kan blive tale om i forhold til min far. Jeg skal stadig have dødsattester og flere oplysninger på min biologiske mors forældre. Imorgen vil jeg skrive og spørge, hvornår det kan lade sig gøre. De skulle blive frigivet i år, men jeg ved endnu ikke, hvornår.

Dog har jeg her mens jeg var syg fået en mail fra en, der tilbyder sin hjælp. Dog tvivler jeg på, om hun kan gøre meget, men jeg sætter stor pris på, at hun vil hjælpe. Eftersom jeg ikke engang er sikker på, at de oplysninger jeg har, er rigtige, og Militæret selv ikke engang kan hjælpe, så tror jeg måske, det er ved at være “en død sild” med hele det projekt.

I november måned sendte jeg en mail til Dr. Phil, men har ikke hørt noget, og jeg ved ikke, om jeg gør, og om han overhovedet kan og vil hjælpe. Men så har jeg forsøgt alt, jeg kan.

Ellers har dagen nu været positiv nok, med et smut i stalden (bare og hilse på vel at mærke) og på kirkegården og så har jeg fået handlet en masse. Nu vi jeg ind og slappe af.