Husk……

At godt nok skriver jeg først og fremmest for min egen skyld, men det betyder ikke, at jeg ikke ligesåvel som dig (hvis du er blogger), også bliver meget, meget glad for en hilsen.

I det hele taget, så sætter jeg altid pris på en hilsen. Jeg kan se stor søgning på især nogle bestemte madindlæg – efterhånden må der være nogen, der har prøvet. Det bliver altså lidt sjovere med lidt feed-back både på de indlæg, såvel som de andre.

Det er ikke længe siden, jeg efterlyste en hilsen, for at danne mig en ide om, hvem som læser med, men det fik jeg ikke mange svar ud af?? Så om ikke andet, så kunne det være et sted at starte – kom frisk!

0

6 thoughts on “Husk……

 1. Jeg har det lidt på samme måde som du – skriver mest for min egen skyld, men sætter stor pris på kommentarer. Det er bare ikke ret mange, jeg får, i forhold til, hvor mange jeg kan se, der kigger ind regelmæssigt. Måske har de det bare, som jeg har det med et par af de blogge, som jeg har fulgt igennem længere tid: ‘Fint indlæg, men andet har jeg ikke at sige til det.’ – Så havde jeg alligevel lidt at sige denne gang 🙂

  • Lidt har bestemt også ret! Jeg lægger sætter f.eks. også pris på lidt indput på mine fotos, som jeg jo holder meget af at tage. Det behøver skam ikke være nogen “roman” – og “fint indlæg”, og en lille hilsen er alt rigeligt 🙂 God søndag og tak for, du havde lidt at sige dennegang.

 2. Hej! Jeg har lige fundet din blog ovre hos Carina 🙂 Det ser spændende ud og jeg vil cruise lidt rundt på den i løbet af weekenden 🙂 Ihverttilfælde har du her en
  lille kommentar. Jeg forstår godt at du er både lidt nysgerrig og lidt ærgelig over ikke at få tilbagemeldinger, når du nu kan se at en del besøger din blog. Tror at der er mange der har det sådan.
  Følger dig nu 🙂
  God weekend til dig!

  • Velkommen til Nola! Det var en rigtig hyggelig hilsen at få, og det glæder mig, du fandt mig og har lyst til at vende tilbage.

   Ja jeg er da nysgerrig. Jeg lægger jo mange tanker, kræfter og noget af mig selv her, så det er da rart når man får lidt ping-pong også. Glæder mig, hvis du får lyst til at smide en hilsen en anden gang, og ønsker også dig en rigtig god weekend.

 3. En lille træt hilsen er alt, hvad jeg kan svinge mig op til her til aften.
  Hav en dejlig aften, Deborah.
  Camilla

  • Tusind tak Camilla. Jeg sætter som nævnt altid pris på en hilsen og da især, når du har gjort dig umage i træt tilstand. Tak for det og rigtig god weekend og på forhåbentligt genskriv 🙂

Der er lukket for kommentarer.