En blenders død og weekend

Lolland-Falster aug.-sept. 2009 151opt2
Et af mine favoritsteder på Nordlolland

Jeg har læst en masse informativt stof her på nettet nyeligen. Det gør, at jeg tænker anderledes om nogen ting, men det skal jeg nok afsløre senere, hvad det går ud på – ja noget med mad, vægttab og den slags, har det at gøre.

I går skulle jeg lave suppe og til det formål har jeg jo en stavblender – ikke en foodprocessor. Synes den jeg havde tog megen plads, og eftersom jeg som regel kan hakke mig ud af det, jeg skal i fin stil, så jeg ikke lige behovet for sådan et monstrum, bortset fra de også koster pænt.

Altså opstøvede jeg en meget billig stavblender, for ellers fås de kun i “kit” med hakkedimser og en hel masse, jeg ikke ser behovet for. Suppe skulle jeg lave – Brøndkarsecremesuppe – det lyder måske ikke særlig lækkert, men tro mig det smager skønt. Jeg blendede og blendede, og som sidst jeg brugte den synes jeg ikke det kunne være rigtigt, at den ikke blendede bedre. Indtil jeg fik den geniale ide, at kigge om den overhovedet kørte rundt. Ganske rigtigt, det gjorde den ikke!!!

Så nu står jeg i samme dumme situation igen, jeg mangler en stavblender. Dog synes jeg kun jeg har set dem som “kit”, som koster henved halvdelen af en foodprocessor, med hakke dimser og ting til? Hvis du ved, hvor jeg får en god og solid stavblender og ikke andet, så fortæl mig det lige.

Weekenden banker på. Jeg skulle have været på posthuset i dag, men det kom jeg ikke. Hovedet driller og da jeg skulle gå sneede det ganske meget. Vejret er godt nu, men jeg orker ikke. Havde jeg mulighed for kørsel gjorde jeg det, ingen tvivl, men som det er har jeg en halv times gåtur derned, og det gider jeg ikke lige. Pakken ligger der 14 dage, så jeg når det nok.

Nu skal jeg have et bad og så skal ind og slappe af på sofaen. Der er en anden blogger, der taler om at flytte til Lolland, og hun tager således det skridt, jeg tog for snart mange år siden nu. Det fik mig til at kigge i gemmerne (mere der skal sorteres og ordnes!!Argh!) og når jeg ser fotos dernede fra, kan jeg bestemt godt savne det. Heldigvis, er der intet der forhindre, at jeg tager derned på besøg. Noget jeg også havde på min “to-do-liste” sidste år, men der var flere årsager til, at det ikke blev til noget. Måske i år. Vi må se. God weekend til jer.

10 thoughts on “En blenders død og weekend

 1. …hvis, da kan du i Lidl aflevere “lortet” retur i 2 eller 3 år, hvis blot du har bon.
  Mit skrevne var faktisk også kun et forslag, og herefter bukker samt nejer jeg ydmygt 🙁 For små 200 kroner ekstra vil du kunne score en supergod model af andet mærke, så lad det ske 🙂
  Du vil mægtig gerne have kommentarer – den gruppe føler jeg absolut at tilhøre – kontra er intet kommet retur på legehuset mit; end ikke ved links nævning tidligere. Men jeg overlever samt bærer over med ikke at tilhøre din fangruppe, for jeg synes godt om dig 😀

  • Anjoe, jeg læser skam med hos dig, og har så vidt vides også smidt en hilsen hos dig. Hvis jeg husker forkert eller jeg ikke har gjort i lang tid, er det bestemt intet personligt. Jeg har ikke grupper jeg kommenterer hos eller ikke gør. Hvis jeg falder over noget, jeg synes, jeg kan relatere til, så gør jeg det bestemt – også hos dig! Men jeg vil da være opmærksom på, om jeg har forsømt noget.

   I nuværende tilstand af sygdom og iøvrigt er det ikke altid, jeg gør ting godt nok og det kan jeg så kun undskylde for. I øjeblikket har jeg det ikke ret godt, og får ikke gjort så meget overhovedet, som jeg gerne ville.

   Med hensyn til blenderen, så ér jeg helt bestemt glad for dit forslag, hvilket jeg også skriver. Virker jeg vaklende, er det mere min egen debatteren end udtryk for det modsatte…..og intet personligt eller udtryk for, at jeg ikke satte pris på. Og som du skriver, der er garanti på. Har faktisk tænkt, jeg vil ud og have en, når jeg får adgang til automobil. Jeg forstår ikke helt din kommentar må jeg indrømme. Der er skam ingen der skal bukke og neje her – slet ikke 🙁

 2. Du kan netop nu købe en Tefal stavblender i Lidl for 149 kroner; ergonomisk greb, 450 W. Kan ses i brochuren – lidl.dk
  God bedring 🙂

  • Tusind tak skal du have. Men det var noget lignende, jeg havde og den holdt jo ikke mange sekunder. Det kan være, man for at få noget der gør skal op i de meget større beløb…. hm, jeg må lige overveje. Der er bare hele tiden noget! Men til den pris tænker jeg, den kan få lov at holde, så længe den gider.

 3. Hej Deborah.
  Ærgerligt med blenderen, tingene har desværre ikke altid lang holdbarhed. Jeg tænkte på, hvor nøjagtigt er dit dejlige foto fra. Jeg er selv opvokset på nordlolland, men kan ikke lige se, hvor det er fra. Vi hygger os med at finde udflugtsmål heromkring, hvor vi aldrig har været. Tro mig det er let, selvom både manden og jeg er indfødte lollikker. Der er mange idylliske steder hernede. Sidste sommer sejlede vi ud til Albuen, har du nogensinde taget med postbåden derud?
  God bedring med hovedet hilsen Kaja

  • Hejsa Kaja, ja lidt træls, for jeg bruger den jo ofte – især om vinteren til supper og netop nu her var planen, jeg skulle have nogen flere smoothies – også lidt svært uden blender.

   Jeg boede i Kragemose på Lolland Mellem Nakskov og Horslunde, og fotoet er taget i nærheden af Urne Havn. Der kørte jeg ofte op.

   Postbåden nåede jeg ikke, men det kan jeg forhåbentlig nå endnu. Tak for god bedring hilsen. Hvis du læser nyeste, kan du se, jeg endnu mere har behov nu! Rigtig god weekend.

  • Hold da op! Så har den da holdt godt. Ja noget skal jeg have, og med den anbefaling er Braun ihvertfald klart i toppen af listen. Tak for indput og god weekend! 🙂

 4. Har hun familie på Lolland? Hvis ikke, tror jeg, det er vanskeligt. Måske kan hun blive glad for nogle blog-bekendtskaber? Forhåbentlig bliver hun ikke skuffet på Lolland. Man skal vist være god til at skaffe sig nye venner og bekendte, og det er sikkert ikke sværere der end andre steder. Men måske ville jeg råde hende fra det, hvis der ikke var tungtvejende økomiske grunde

  • Så fik vi din kommentar på rette sted 🙂 – Nej, hun vil vist stå i samme situation som jeg gjorde dengang, med ingen familie dernede og ret alene. Det er netop økonomiske grunde, der gør at det er atraktivt, udover at være et smukt og dejligt sted på mange måder. Det var jo også motivationen for mig, for det var også dengang, den eneste måde, jeg kunne udleve min drøm om en have, og livet på landet. Jeg håber også det bedste for hende. Og om ikke andet, så er det prøvet af, og det er jeg som sagt også glad for, at jeg gjorde, omend det ikke blev helt som forventet.

Der er lukket for kommentarer.