Lagt ned – igen!

IMG_6517opt2
Brønshøj Kirkegård 8. februar 2012

Sidste år på den her tid, var jeg i det mindste ude og gå. Det havde også sin forklaring i, at jeg havde bilen, omend på en dum baggrund – en meget syg far. En af vores morgener for i går præcis et år siden kørte vi til Brønshøj Kirke (vi=Emil og jeg).

I dag kom jeg også lidt ud. Et hurtigt smut i stalden. Jeg arrangerede et lift med en staldveninde, men hun var sløj, så hun var ikke helt sikker på om det gik. Det gjorde det ikke, men heldigvis fandt jeg hjælp hos en af de andre, og fik et lift tilbage også efter et par timer.

I går aftes fik jeg et nyseflip af rang, og tænkte som man jo gør “bare jeg ikke bliver syg”. Lige til en start i dag gik det også okay, indtil jeg umiddelbart inden hjemturen fik voldsomt ondt i halsen…. need I say more? Er godt nok træt af det! Så nu hedder den dyne, varm te og komme sig – igen! Jeg er ikke alene, men det er altså snart en ringe trøst. To andre staldevenner har samme problem og man læser jo også rundt omkring på andre blogs etc. at folk er syge. Så egentlig skulle I have haft et andet indlæg, men det får vente til jeg har det lidt bedre.

0

6 thoughts on “Lagt ned – igen!

  • Tusind tak Karin, som sagt til Helle, godt jeg har søde venner, det gør da, at jeg ikke går “helt i sort”, omend det kan være svært, at blive ved at holde humøret.

 1. Kæreste Deborah

  Ikke igen min ven, nu må det høre op ikke flere sygdomme skal ramme dig, ikke mere det er da umuligt for dig at blive rask, når du konstant bliver gokket i nøden af sygdom… Stakkels dig….

  Sender dig en masse ynk, medlidenhed samt et tons af gode vibrationer i håb om det virker…. Ønsker dig en rigtig god bedring ven…

  KH
  Helle

  • Tusind tak, i det mindste har jeg søde venner, som bærer over med mine dårlige perioder. Denne må klart siges, at være en sådan. Hvis det så bare ville tage en ordentlig tur i 14 dage og så blive væk, men næh nej…..

Der er lukket for kommentarer.