I spændt venten og nu med ny blender


IMG_4357opt2_Berlin_240512
Synes det var passende med et foto fra Berlinturen her. Det er selvfølgelig den sorte skulptur, der er målet med foto, men spørg mig ikke lige nu, hvad den hedder. Hvis du ved, må du gerne fortælle, for jeg har lige prøvet at finde, uden held. Det er taget 24. maj 2012

Som jeg fortalte forleden, så har jeg fået kontakt til en dejlig dame i det Tyske, der har tilbudt at hjælpe mig, udi min søgen efter mit biologiske ophav. Især på fædrende side, men også i forhold til at få oplysninger om min mors familie, hvilket har vist sig noget svært. Hun har store fordele, for hun kender systemet og sproget ikke mindst. Hun skulle have en fuldmagt og alle de papirer, jeg kunne komme på, kunne være vigtige for hende sendt. To timer scannede jeg dokumenter på biblioteket. Gudskelov havde de en, og jeg kunne scanne til jeg var blå i hovedet. Da jeg var igang, og forlængst havde overskredet den tid, så jeg, at man max. må bruge en time og normalt skal bestille tid. Men siden der ikke var andre, der skulle bruge, fik jeg så frit slag. Dejligt at få gjort.

Nu er det sendt videre, så nu er det bare at vente. Jeg var ikke klar over før jeg så “Sporløs” forleden (tror iøvrigt, det er første gang, jeg ikke har tudet), at der er noget, der hedder “Search Angels” – nu har jeg min helt egen. Det er jeg taknemmelig for i en grad, så jeg dårligt kan udtrykke det. Mere om det senere, når jeg forhåbentlig får nyt om det hele.

Og så fik jeg efter Anjoe‘s gode forslag købt en ny blender i dag. Den ligner denne, men har plasticfod. Så det var et godt forslag, og der var kun få tilbage, så det var heldigt – tak for ideen!

Nu er mit hoved stået helt af, og jeg er mere end flad. Dog går det fremad med svimmelheden heldigvis, så lidt fremskridt er der. God aften.

4 thoughts on “I spændt venten og nu med ny blender

 1. Tænk, at du har fået egen engel. Det er godt nok spændende!

  Min første tanke, da jeg så billedet af skulpturen, var, at her havde vi en moderne Kleopatras nål (knappenål, siden den har et rundt hoved?), men en søgning på Nadel der Kleopatra gav ikke noget brugbart resultat. Måske kan din søgeengel også finde ud af det for dig.

  • Du har ganske ret, det ligner sculpturen. Jeg skal nok finde ud af, hvad den hedder. Om ikke andet, må jeg lige prøve at lure den guidebog jeg har om Berlin. Kan være, der står noget.

   Jeg har iøvrigt spurgt min engel, og så får vi se, om hun ved. Det er meget spændende, hvad hun kan finde ud af. Hun har allerede fundet ud af nogen sjove detaljer, omend de store gennembrud skal hun forhåbentlig først til at arbejde på.

  • Jeg var dælme også nær frosset til en pind, da jeg var mit smut i stalden. Når man ikke laver noget, er det næsten ligemeget, hvor meget tøj man har på.

   Det blev så ikke suppe igår men en curry, for jeg har så mange grønsager, jeg skal have brugt. Men nu har jeg blenderen, og det er jeg rigtig glad for. Så var rigtig glad for dit tip, og er ked af hvis det ikke lød sådan.

Der er lukket for kommentarer.