En tur i tidsmaskinen og den 7. himmel!

IMG_6002opt2_Morgentur

Nu er det ikke ofte, man sådan kan skrue tiden tilbage. Faktisk pisker den afsted, som var 10 vilde heste efter den helt bogstaveligt. Men her efter jeg kom hjem har jeg kunnet, om ikke sådan helt bogstaveligt, så har jeg kunnet på lydsiden ihvertfald. Jeg fik min CD hentet på min morgentur.

Det er helt vildt skønt, at høre den CD for mig. Jeg tror næppe, jeg lyver, når jeg siger, at det er den plade (jeg havde den på LP), jeg har hørt mest i hele mit liv, og jeg sled den også næsten op.

Eftersom den har mere end “et par dage” på bagen, så kan du selv begynde at regne på, hvor mange år, vi skal skrue tiden tilbage – det er dårligt værd at tænke på!!! Men jeg hygger mig meget med at lytte de kendte numre igen. Nu vi jeg ønske god weekend med ægte nostaligi – Puppy Love med Donny Osmond – så bliver det ikke meget mere “Boyband-drivende-ned-ad-væggen” 🙂 god fornøjelse! Den her video er fra 1972, altså ca. 3 år før Livekoncerten ovenfor. Optagelsen er fra programmet Top of The Pops!

Og så synes jeg også lige I skal have lov at nyde den voksne Donny – han er stadig dejlig. Her kigger han tilbage på 70’erne. Nummeret Donny synger til sidst, der hedder “Hold her tight”, er faktisk også et af mine yndlingsnumre og er også på Livealbummet.

0

3 thoughts on “En tur i tidsmaskinen og den 7. himmel!

 1. Tusind tak for at bringe mig tilbage til min ungdoms idol Donny. Super dejligt. Jeg var kæmpe fan af ham, og hele mit værelse var fyldt med kæmpe plakater af ham. jeg må sige, at han ikke er mindre dejlig i dag. Herligt tilbagesyn og pragtfuld musik…………… God weekend fra Falster.

  0
  • Jeg var ved at falde af min pind, da jeg læste din hilsen. Tænk jeg har kendt dig sålænge og ikke anet, vi delte passionen for Donny. Min kære forældre havde ofre formuer (garanteret) på dyrt tapet til mit værelse. Også altsammen forgæves, for det eneste man kunne se var netop Donny! Han er og var bare fantastisk dejlig!

   Glæder mig, at vi også deler dette og at du nød synet. Man kan altså heller ikke andet. Også god weekend til dig!

   0
 2. Pingback: Deborah's food and something

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.