Ud kom jeg!

IMG_6003opt2_TårnbyKirke

IMG_6008opt2_TårnbyKirke

IMG_6011opt2_TårnbyKirkegård

IMG_6020opt2_TårnbyKirke

IMG_6035opt2_TårnbyKirke

IMG_6037opt2_TårnbyKirke

IMG_6039opt2_TårnbyKirke

IMG_6040opt2_TårnbyKirke

IMG_6043opt2_TårnbyKirke

IMG_6055opt2_TårnbyKirke

IMG_6057opt2_TårnbyKirke

IMG_6062opt2_TårnbyKirke

IMG_6065opt2_TårnbyKirke

IMG_6067opt2_TårnbyKirke

IMG_6068opt2_TårnbyKirke

Det var hundekoldt, gråt og trist til morgen. Jeg havde egentlig besluttet at jeg skulle til lægen, men det droppede jeg, da jeg konstaterede, at telefonen var fuldstændig blokeret. Så kunne jeg godt regne ud, jeg ville komme til at sidde længe og vente, og at en tid var udelukket. Det viste sig senere på dagen at det var korrekt. Hele ugen er røget. Men jeg fik da bestilt medicin. Plan 1. havde ellers været at tage i stalden, men ærligt så synes jeg sgu det er for koldt, især når jeg ikke er fuldt funktionsdygtig. Dertil kommer, at jeg har haft en helvedes weekend med et hoved, der har teet sig grundigt og stadig gør. Så jeg prøver ikke at overgøre noget endnu. Desværre kunne jeg godt mærke min aktivitet sidst jeg var i stalden. Er mere end træt af det, det skal ingen hemmelighed være.

Nå, men så for i det mindste at udnytte, at jeg havde bilen og for at se noget andet, så fik jeg en ide, da jeg læste en artikel idag. Har gået og tænkt, hvilken kirkegård jeg skulle besøge næste gang, og nu gav det sig selv. Jeg skulle til Tårnby. Som sagt, så gjort.

Jeg har jo navigation på min telefon, hvilket er en sand fryd, så “Sulejma” fortalte, hvilken vej jeg skulle. Der var langt. På et tidspunkt frygtede jeg for at ende i Sverige, men så galt gik det jo ikke og det er jo altså også langt ude. Til gengæld ligger Kirken lige når man er kørt fra motorvejen. Selve kirken og kirkegården er rigtig fin, men hold op et ucharmerende sted ellers og så er der monstermeget trafik på vejen udenfor. Men det prøvede jeg at abstrahere fra, og det gik da meget godt.

Som sagt, har jeg ligget med hovedpine hele weekenden og hovedet hyler grundigt. Desværre ingen tegn på at det har tænkt at holde op. Synes faktisk det er blevet en tak værre. Nu skal det altså ikke blive værre, for det er rigeligt skal jeg hilse og sige! Nu vil jeg gå ud og få noget mad, og så må jeg prøve at rose mig selv for, at være kommet lidt ud trods alt. Jeg satser på en tur i stalden onsdag istedet.

Vil du se alle fotos fra dagen, så ligger de her.