Tåstrup – tur/retur….

IMG_6078opt2_Ikea

Nu kunne jeg låne dytten, så jeg besluttede, at jeg ville i IKEA, og finde mig en persienne. Min ene har mistet en lamel øverst oppe og det pynter jo ikke ligefrem. Så den har stået til udskiftning et stykke tid.

For snart noget siden (sikkert længere end jeg selv tror!), kiggede jeg på deres hjemmeside. Mine persienner kan kun fås i Tåstrup og ikke i Gentofte, som alt andet lige er noget tættere på. Jeg har kigget tonsvis af gange, fordi jeg håbede, de fik i Gentofte, men skrev så til dem, og det var der ingen planer om. Helt tåbeligt efter min mening, men sådan er der så meget! Det vil sige, at jeg skulle til Tåstrup af den årsag. Vejret var fint, så ikke den store katastrofe, og dytten blev toppet lidt op med brændstof, og afsted gik det.

Som I nok kan regne ud, gik det hverken værre eller bedre end, at da jeg kom derud var der ingen persienner i sigte. Joh da i hvid og lyst træ. Mine (mørkt træ og dem af aluminium) var pist væk! Jeg fik angstens kolde sved (overdrivelse fremmer forståelsen) og fik fat i en Servicemedarbejder (efter først at have fået fat på en, som intet vidste), og hun ringede så til højere sted. Det viste sig så, de var kaldt tilbage til kvalitetskontrol, men kommer igen. Det kan de så også godt trænge til vil jeg sige, men det er så noget andet. Det fik jeg ingen persienne af i dag, men de kommer så igen. Næste gang tjekker jeg hjemmesiden.

Til gengæld fik jeg noget andet, jeg også skulle have, nemlig drikkeglas. Dem jeg havde var magen til, men en let farvet glas købt i Netto for en menneskealder siden i Nakskov. Jeg synes, jeg er ret god til at passe på mine ting, men nu var det lykkedes mig at baldre dem på nær 2, så der måtte nye til, og til den pris, er det lige til at overskue. Jeg elsker sterinlys, bloklys og fyrfadslys og bruger mange, men desværre er bloklys i en ordenlig kvalitet også som regel ret dyre. Nu fandt jeg de her pakker med 3 i for 35 kr. De fås i forskellige nuancer – jeg købte 2 pakker, så har jeg et sæt af hver til mine to bloklys”stager”, derudover kom en kartoffelmoser og en superskræller. Som du måske husker, købte jeg en meget god og fancy batteridrevet, men den er borte for mig. Jeg håber stadig den dukker op ad gemmerne lige pludselig. Den må være faldet ned bag noget. Slutteligen tog jeg en potte med 3 blå hyacinter med for 15 kr. Det kunne jeg ikke stå for, lidt forår til Hyacintglassene.

Meningen var rengøring i stor stil. Det blev det så ikke, fordi jeg tog turen til IKEA. Intet kan dræne mig så meget som en tur derud, og det til trods for, at jeg ikke var der ret længe, men bare køreturen er nok. Færdig som popsanger. Men så kan jeg sidde her og få ordnet en masse, og det er også godt. Så gør jeg rent en af dagene. Et er sikkert, skidtet skal nok blive, hvor det er. Til gengæld tror jeg nu, jeg har fundet de gardiner jeg skal have, så lidt godt var besøget derude godt for. Jeg har stor lyst til oprydning, istandsættelse og fornyelse i øjeblikket.

Nu skal jeg “bare” lige have greb om den der malesituaion (og ikke mindst financeringen) også. For gøres skal det altså. Jeg tænker, det ikke er så slemt, som at gå og tænke over det, når jeg først kommer i sving. Nu har jeg nemlig besluttet farverne, det i sig selv tog mig evigheder. Men det skal jo helst være rigtigt. Mere om det, når jeg når længere, men jeg nåede da at rydde en skuffe her i skrivebordet (som iøvrigt også skal males) inden jeg tog afsted – ikke mindre end 4 gamle mobiler har jeg liggende til ingen verdens nytte. Bare for at nævne noget. Ud ryger det. Hvis jeg kan finde nogen, der kan bruge får de dem selvfølgelig. Der var noget med et sted, man kunne aflevere dem. Det må jeg lige kigge på.

Nå, jeg fortsætter mig evighedsprojekt lidt endnu, og så skal jeg vel også slappe lidt af for hovedet har det bestemt ikke godt, men skal jeg vente på det, så får jeg jo for hulen aldrig lavet noget!

3 thoughts on “Tåstrup – tur/retur….

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Hvor jeg kender det der med, at man ved, man har de ting, man skal bruge, men de er ikke til at finde, selv om man troede, man vidste, hvor de var. Hos mig har det resulteret i en del dubletter, for man skal jo bruge tingen her og nu, og selvfølgelig dukker den, man havde, op engang.

    Fortæl endelig om de farver, du har fundet frem til. Jeg skal også have malet og har egentlig lyst til noget andet end hvide vægge, men tør man det, hvis ens møbler har diverse farver? Det er i alt fald svært at finde en, der passer til det hele.

    • Jeg er ved at få lettere “pip” af at jeg smider ting væk. Jeg har bedrevet at smide min mellem størrelse kniv ud også – pist væk, og den er ikke dukket op. Nu får jeg så en ny godt nok, men stadig. Den anden må jeg se om dukker op. Men nu har jeg store oprydning/rengøring, så er der nok meget der dukker op.

      Jeg skal nok fortælle om farver, når jeg når så langt. Jeg gider bestemt heller ikke hvide vægge længere, der skal noget farve på. Soveværelset bliver grøn i en eller anden form, og stuen er jeg ikke helt sikker på, men nougat, hvis ikke jeg springer ud i noget rødligt….Den nougat kan blive for meget brunt, da min sofa bliver brun og gardinerne også gør. Så der skal nok noget andet til at live op der. Grøn hele vejen var også en mulighed. Det er de options jeg har på bordet. Gang, køkken og bad ved jeg ikke endnu, men det er de mindst rum, så det haster ikke.

Der er lukket for kommentarer.