Dagens høst

IMG_6108opt2_Lopper
Lille messingvaske, parfumeflakoner, kunstige blomster, en påskekylling (gratis), messingmus, en hestebog, Krydderi/opbevaringsglas, Holmegaard Vase

IMG_6109opt2_Lopper
Lakrygsæk, englepotte, 2 bælter, kunstige blomster, og et glimt af forrige fotos liste

IMG_6110opt2_Lopper
Kunstige blomster, Konkulie, Påskekylling (gratis), Messingmus, Hestebog

IMG_6111opt2_Lopper

IMG_6112opt2_Lopper
Hestebogen, som jeg selv synes er noget af et fund. Den lister alle mulige fejl og mangler en hest kan have, som kan ses udefra, vist i fotos. For en hestefreak et fund. Vil du selv have en, kommer du af med noget mere end jeg gjorde, både brugt og fra ny – se selv her

IMG_6116opt2_Lopper
Uglen stod faktisk på et bord, hvor der skulle betales, men jeg var fræk og spurgte om den var til salg – som det ses, det var den

IMG_6118opt2_Lopper
Den fine Holmegårdvase dog her med kunstige blomster i, som jeg også købte – i mangel af bedre, kan det godt gå an

Det var dagens høst, fra et travlt, summende og totalt fuldstændig proppet loppemarked. Egentlig skulle jeg have skrevet ned, hvad jeg gav for hver ting, men nu prøver jeg, så kommer det nok efterhånden. Ialt brugte jeg 345,- kr. og så er der to ting, der ikke er med her. Den ene er en gave, og det andet er 4 film omhandlende 2. Verdenskrig til min far. Men det kommer på listen. Jeg skulle have skrevet nøjatige priser ned, for nu fejler hukommelsen, og jeg kan ikke huske meget af dem, men langt de fleste ting, var næsten ingen penge, på nær vasen (60,-), filmene (60,-), bogen (35) og lakrygsækken (40,-). Men nu skriver jeg priser på det jeg kan huske.

Dog belyser denne tur i høj grad, hvorfor jeg prøver at lade være at tage på lopppemarkeder, for jeg er frygtelig til at købe ting! Ret beset, kunne jeg jo sagtens have overlevet uden disse ting, men man skal da også have det lidt sjovt engang imellem – eller? Dog har jeg så konstateret, at tage på loppemarked med lige den veninde, som jeg var med igår, er superfarligt, for vi er nøjatig lige slemme. Det holdt hårdt, at vi ikke købte meget mere!

Jeg er helt klar over, at den slags er smag og behag, men jeg er glad for de ting, jeg har fået købt, selvom det i princippet bare er småting, og for nogen sikkert ikke hipt og moderne – jeg kan ikke lide moderne. Sådan er det. Det er bare ikke mig, og derfor er genbrug og loppermarkeder lige mig klart nok. Heldigvis er der da også mange, der blander gammelt og nyt, og det kan man jo også. Noget nyt har jeg da, som min reol og min seng, men så er det i en stil, der passer med de gamle ting, jeg har. Sådan kan jeg lide det. Tager du på Loppemarked? Fortæl mig hvor, og om gode fund og steder og oplevelser.

Her er tingene jeg købte:

Holmegaards Vase 60,- kr.
4 brune krydderiglas 8,- kr.
1 stort opbevaringsglas 5,- kr.
4 film om 2. verdenskrig i boks 60,- kr.
1 gave 20,- kr.
2 parfumeflakoner 20,- kr.
Ugle 15,- kr.
Hestebog 35,- kr.
Messingvase 5,- kr.
2 bælter
Lakrygsæk 40,- kr.
Messingmus 5, kr.
2 buketter kunstige blomster
Konkylie 10,- kr.

Ialt 345,- kr.

2 thoughts on “Dagens høst

  1. Loppemarkeder er hyggelige, hvis altså ikke at tingene er beskidte af åregammelt støv og/eller fedtlag, så man skulle tro, at de havde været dyppet i fritureolie…
    Som dig fristes jeg gerne af en ting eller fem – du gjorde nogle gode handler, absolut, men fortsætter du lørdagsbesøgene samt besøger andre markeder, ja da ender du vist med selv at måtte få dig en stand 😀
    Må du få en hyggelig søndag!

    • Nej her var tingene pæne og som sagt, alt var meget velordnet og pænt. Og det er også derfor de selv foretrækker at kalde det genbrugsmarked fremfor Loppemarked, for det er pæne ting her til mere end rimelige priser.

      Akkurat, jeg skal ikke på Loppemarked foreløbig. Så skal det være med et helt klart mål ihvertfald – tøj f.eks. eller hvad det nu kunne være og alt andet forbudt! 🙂

Der er lukket for kommentarer.