Madkasseklar


MadkasseSå er jeg klar til parties, skovture og andet godt, hvor jeg selv medbringer maden. Der ligger p.t. en invitation til noget komsammen, hvor det er praktisk, at jeg tager min egen mad med.

Dels er der jo så det spændende aspekt i, hvad jeg vil tage med – derom senere, men også transporten. Jeg skal enten i bil eller med toget. Formentlig første, og således kommer der jo et transportproblem.

Jeg havde set en super løsning hos her hos Karen, men den kunne jeg ikke finde, og skrev og spurgte, hvad den hed, så jeg kunne søge videre. Hun var så venlig at skrive tilbage, og komme med ovensiddende forslag – den er nu indkøbt. Ikke bare kan jeg få dejlig mad, som passer mig, men også i en fantastisk indpakning.

Tak til Karen. Måske du også kan bruge en sådan…. Tippet er ihvertfald nu givet videre – og bemærk prisnedsættelsen. Tryk på foto eller linket, så kommer du til siden.

4 thoughts on “Madkasseklar

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Pingback: Deborah's food and something

    • Tak min ven, det synes jeg også. Glæder mig til at prøve den 🙂 Og godt du nu kunne smide en hilsen!

Der er lukket for kommentarer.