En baggårdskat, kaldet Bob

AStreetCatNamedBob_60023

Da jeg jo som mange ved, er en flittig kunde hos Amazon.co.uk, så har jeg også meldt mig til at få anbefalinger, hvis de har gode tips til mig. Dette tilpasset efter, hvad jeg iøvrigt har søgt på derinde. For nogle dage siden var der så den her bog – “A street Cat named Bob” af James Bowen. Er du katteelsker og kan du læse eller lytte på engelsk, så må og skal du læse eller lytte den. Jeg vil næsten sige lytte, for den er indtalt af forfatteren og er skøn at lytte.

Vil du læse den fås den også på engelsk på biblioteket. Nedenfor lidt links omhandlende Bob og James. Efterfølgeren er vist allerede på vej, ligesom det kan ses nedenfor, så skal Bob også til filmen. Alt jeg kan sige er – læs den! Vil du se Bob live, så er der mindst 20 videoer på Youtube, som viser film af Bob. Der skulle så vidt jeg læste et sted, også være en bog mere på vej – et er sikkert, den skal jeg også læse. Hvis du bestiller bogen på Amazon, så vær opmærksom på, at du bestiller den jeg har linket til og ikke “Bob, no ordinary cat” som bare er en forkortet version af den originale.

Efter selv at have haft en stor rød hankat, så kan jeg slet ikke stå for dem, og ham her minder mig meget om min den store dreng, som også var meget klog og helt særlig.

Links:

9. februar 2013- The Guardian – James Bowen and Bob the cat: ‘He’s named after the killer in Twin Peaks’

4. november 2012 – The Guardian – How Bob the busking cat is heading to Hollywood: The enchanting bestselling story of a stray moggy who saved a man’s life is set to be a movie

Bob og James Facebookside

2 thoughts on “En baggårdskat, kaldet Bob

  1. Hej Deborah, jeg skal til at læse bogen på dansk og glæder mig til den. Måtte simpelthen læse den da jeg selv er ejet af en kat ved navn Gandalf den Grå og har for nylig læst bogen om Bibliotekskatten Dewey. Så synes jeg det var naturligt at læse om Bob og James og deres liv.

    • Hej Ingrid og velkommen til!

      Det glæder mig da, at du fandt inspiration til bøgerne om Bob her hos mig. Det er dejlige bøger, som jeg er sikker på, du kommer til at elske (du ved formentlig, at der er mere end en bog). Jeg var så ikke klar over, at den er kommet på dansk, så det er nyt for mig. Ser du, jeg har nemlig ikke læst den, men lyttet den indtalt af Bob’s ejer. Det gjorde det til en helt særlig oplevelse.

      Til gengæld kunne du så fortælle mig om Bibliotekskatten Dewey, som jeg ikke kender, men det må jeg da lige undersøge. Tak for dit besøg og vær velkommen igen.

Der er lukket for kommentarer.