Morgen-vinder-juice

IMG_6142opt2_Juice

Morgenens juice var en overraskelse. Ikke sådan at forstå, at jeg ikke vidste, hvad jeg puttede i den, men resultatet var. Jeg var usikker på om sammensætningen ville virke, men den smagte supergodt. Det var sådan en lidt “tøm-køleskabet-ting” – ikke helt, men istedet for at overtænke det, tog jeg i højere grad, hvad der lige faldt for, og midt i det hele kom jeg så i tanke om at jeg havde blommerne og melonen, der skulle bruges nu. Sådan blev morgen-vinder-juicen født 🙂 Prøv den!. Noget jeg har opdaget, er at appelsin giver en super blød eftersmag og indtil nu har det altid været et plus at tilsætte dem.

2 gule blommer
½ netmelon
1 blodgrape
½ orange peberfrugt
2 små stykker selleri
1 appelsin

Jeg har suset lidt rundt her til morgen. Har lige fået handlet lidt og nu skal jeg bare nusse rundt her. Egentlig skulle jeg gøre rent, og det gør jeg så, når jeg har skreveet færdig her. Morgendagen bringer staldbesøg og formentlig mere rengøring og oprydning, hvis energien tillader. Har desværre ikke været helt på toppen i dag svimmelhedsmæssigt, men det går da. Foreløbig vil jeg ønske jer god weekend.

2 thoughts on “Morgen-vinder-juice

Der er lukket for kommentarer.