Selvportræt

IMG_6168opt2_mig
Blogskriveren d.d.

Dagen startede godt – den startede nemlig i stalden. Men for den o.s.v., hvor er det bare koldt i dag. En ting var i stalden, men når man så kom ned på banen, var det arktiske forhold. Der var ingen misundelse at spore hos mig, over at de andre red i dag. Det står ganske fast. Det var ret afslappet, og jeg nussede rundt og hyggede mig. Det er rart, at det ikke er så stresset.

Vel hjemme stod den på et skoldhedt bad og et fodbad, og så besluttede jeg mig for, at nu skulle det lykkes mig at tage et ordentligt foto af mig selv. Det er så det, du ser ovenfor. Ikke det eneste jeg tog. Det krævede en del forsøg, at få det i kassen, men det er jeg så også rigtig godt tilfreds med.

Nu vil jeg slappe helt af og nyde at jeg er inde i varmen igen – sådan da. For når det sådan blæser, så kan det altså godt mærkes her i min gamle lejlighed. Jeg lukker nogen døre, og tager en ekstra sweater på, og tænder nogen levende lys – det hjælper som regel.

Helbredet ter sig nogenlunde. Jeg skal stadig passe på med at bøje mig ned. Det kom jeg til at gøre for ofte i dag i stalden og så var reaktionen der promte. Men ellers gik det okay.

Jeg skulle kigge efter en besked fra en af hestepigerne, men i den mappe på Facebook, de har lavet til “Andet” lå en hilsen fra en internetveninde fra længe siden. Superhyggeligt. Og ikke mindst lå der en mail fra min dejlige veninde i indbakken. Nu skal jeg ringe til en anden veninde, som fylder rundt i dag – hun er lige 7 måneder “bagud”!

God lørdag aften!

0

6 thoughts on “Selvportræt

 1. Dejligt billede. jeg er helt enig med Erik, og så har du en ekstra kvalitet. Du er også sød og har hjertet på rette sted…………… hvilket betyder endnu mere. Set med mine øjne. God søndag.

  0
 2. Det er et super billede. Du er smuk. Fortæl lidt mere om hvordan du gjorde. (stativ, lys, placering, beskæring etc.)

  0
  • Også tusind tak til dig – rødmer jo helt 🙂 Jamen som jeg fortalte dig i andet forum, så har jeg ikke gjort noget stort ud af det, selvom det nok ser sådan ud. Jeg hvilede kameraet i arms længde på min subwoofer til mine computerhøjtalere, kameraet på “Portrait”, flash og så forsøgte jeg mig frem og – voila 🙂

   0
  • Tusind tak Helle for de søde ord. Jeg er nu også godt tilfreds med det, og det er sjældent jeg er det med fotos af mig selv de seneste mange år, men det går den rigtige vej. Og hvad glemte jeg 🙁 Jeg glemmer vist mig selv snart. Nu vil jeg putte det i optageren, så glemmer jeg det ikke.

   Kh Deborah

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.