Indesysler en masse

IMG_2610opt2_Gert_Anthony_030912Gert Hansen på Anthony 3. september 2012

En artikel, der dukkede op idag, fik mig til at tænke på nogle fotos jeg tog sidste år. Dette ovenfor er et af dem, hvor Gert sidder på Anthony, som er hesten, der også vandt St. Leger sidste år.

Gert Hansen er som det skrives en superveteran på banen, og rider sine 5-6 heste om dagen i en alder af 77 år. Jeg er ofte oppe og hilse på, og bliver altid modtaget godt, og får en hyggesludder med både Gert og Inge-Mette Dejgaard, som er træneren og også Gert’s samlever.

Nu når der står, at han rider, så synes jeg også I skulle have syn for sagen, omend dette foto er fra sidste år, kan jeg garantere, at det gør han. Jeg så ham så sent som i lørdags. Det er ved at være noget siden, jeg har været forbi stalden, men det har jo også været vinter. Nu starter det hele snart igen, og alting falder i “galopgænger” igen.

Det medførte så en større “jagt” på fotos af Gert, idet jeg ville finde netop dette foto, men der er andre. Og som i mange andre tilfælde, når jeg arbejder mig gennem bunkerne, så kommer der flere. Selvfølgelig skulle Flickr lige have en dag, hvor intet ville lykkes. Nu når jeg endelig tog mig sammen, havde den “hikke” og jeg kunne højst uploade 3 fotos ad gangen. Ikke ligefrem optimalt, når vi taler de mængder, jeg er ude i. Nu har de så lukket helt, i erkendelse af problemet. Nu håber jeg snart de løser, så jeg kan komme videre, men ikke i dag.

Det er så dagens dont, udover at jeg har fået skuret badeværelse. Det var også tiltrængt. Helbredet driller igen og hovedet har det ikke så godt. Svimmelheden og øresusen, sammen med at vågne med hovedpine, der bliver hele dagen, er ikke så morsomt, så jeg holder lav profil lige foreløbig. Jeg er nødt til at tage helbredet først. Der er masser af ideer og projekter, så kede mig gør jeg aldrig, men det er irriterende når helbredet ikke følger trop. Men sådan er det. Jeg prøver at rose mig for det, jeg dog når på trods. God uge til jer alle!

0

2 thoughts on “Indesysler en masse

Der er lukket for kommentarer.