MM = Perfection

Hun var bare noget af det smukkeste, jeg kan se for mig. Ikke at der ikke er mange andre, men ingen over hende. Sådan er det. Disse optagelser er taget i 1962 – altså året, hvor jeg blev født få måneder efter.

2 thoughts on “MM = Perfection

  1. Du har ret – der er bare ingen som hende! Fantastisk klip, selvom jeg synes man godt kunne se at hun ikke havde det godt i 1962, hvor hun aldrig fik gjort sin sidste film færdig. Glæd dig til om et par uger, hvor jeg har skrevet et længere indlæg om MM for begyndere. Jeg anbefaler bøger og et par film. Og tak for dine jævnlige søde kommentarer på min blog. Rigtig go’ dag. 🙂

    • Ja, man kan godt fornemme det lidt, det har du ret i. Jeg glæder mig til dit indlæg om hende. Kan aldrig få for meget af hende.

      Ja du har ret, man kan godt fornemme det, at hun ikke er helt okay. Jeg vil glæde mig til dit indlæg om hende. Jeg kan aldrig få for meget Marilyn. Dejligt du kom på besøg, det håber jeg du gør igen og smider en hilsen og selvtak for kommentarer også god dag til dig 🙂

Der er lukket for kommentarer.