All Clear!

girl_on_scaleopt.gifDet viste sig som forventet, at jeg er “frisk som en havørn” eller mit hjerte er ihvertfald – og det er jo ikke så uvæsentligt endda.

Da jeg var hos ørelægen hørte han en mislyd, og den fulgte min læge så op med at kunne høre også. Men sagde samtidig at han ville tro, at det intet betød andet end en smule forkalkning, der kommer med alderen. Hjertet som sådan slår helt som det skal. Godt så! Men man når da lige at tænke sit og “hvad nu hvis”!

En anden lille ting, jeg også havde gået og spekuleret lidt på, fik jeg også en rigtig fin forklaring på og det behøver jeg så heller ikke tænke på mere. Dejligt med sådan en læge. Den nye får godt nok sit at leve op til!!

Derudover ikke meget at berette. Jeg har tænkt mig at holde computerfri idag, men synes lige, jeg ville give den update, jeg lovede og så lige fortælle, at nu har jeg tabt lige knap 4 kilo!

Her stormer det sådan, at jeg var bange for den lille dyt skulle lette, men det gjorde den da så ikke.Efter lægen kørte jeg ned og hentede far, som fik sin dyt. Og derfor, er det ikke bedre, eller med sne oveni imorgen så må stalden skyde en hvid pil efter mig. Der også grænser. Der er masser af projekter her.

Iøvrigt, har jeg husket at få optaget “The Tudors (2007-2010)“. Her til morgen startede jeg, og jeg her helt hooked allerede. Fantastiske skuespillere, flotte kostumer og fantastiske scenerier og få noget historie samtidig (selvom jeg er klar over, man tager sig visse kunstneriske friheder – se IMDB) – Der er ikke meget, der taler imod den. Og så er den unge Henrik VIII, faktisk lidt af en steg – ihvertfald her i serien. Så ser du ikke, kan jeg varmt anbefale dig at “hoppe på vognen” og at se seriens flotte website her.

God mandag til jer.

3 thoughts on “All Clear!

  1. Godt der ikke var noget galt med hjertet. Og flot-flot vægttab. Tillykke med det………… Er lige kommet hjem fra Maribo, hvor der er snestorm. Her på Falster og i Nørre Alslev, er der intet. Meget pudsigt, kun med en kilometer forskel på 30 km…………. Nå, for min skyld må det gerne udeblive. Trænger til Forår…………

    • Ja det var faktisk godt. Var da godt klar over det nok næppe var alarmerende, for så var jeg jo nok blevet indlagt. Men man har jo ikke lyst til at have noget galt med hjertet.

      Og tak for gode tanker i forhold til vægttab, er også rigtig glad. Når jeg når under de 5 kilo, så er der mere end jeg har haft tabt overhovedet “i denne tidsregning”, og det falder slet ikke svært på den her måde.

      Vi har sne her til morgen. Stalden er droppet. Jeg må indrømme, med alle de projekter jeg har her, jeg skal have styr på, så gider jeg ærligt talt ikkke kæmpe mig gennem sne og bidende kulde, oveni at jeg heller ikke er helt på toppen. Så jeg bliver her. Ja det er utroligt så lokalt det kan være. Jeg ved ikke, hvad de her sagt om, hvor det ville komme mest, men so, jeg har forstået det, skulle der komme mere. Selv jeg begynder at være træt af det nu.

Der er lukket for kommentarer.