Hungry for Change

Dette er den officielle trailer til filmen af samme navn. Fra den 21.-31. marts, kan man se hele filmen gratis online, hvis man registrer sig. Det har jeg lige gjort, for denne trailer var en af de mange film, der fik mig til at “tage mig sammen”.

Er der andre, der kan bruge muligheden, skal de selvfølgelig have chancen – du kan se mere her.

0

2 thoughts on “Hungry for Change

  1. Jeg har lige konstateret at min kæmpestore skjorte ikke er for stor. Men jeg har længe arbejdet på at lave rigtig mad, der ser godt ud. Jeg tror at udseendet er mere end “kage-lækkert-udseende”. Min FB-forbindelse (gl.kollega) Anja har lavet en FB-“klub” som hedder “hvad fik du at spise her til aften”, og somme tider er der nogle gode ideer – nu også flere og flere billeder. Idéer til noget, der ikke tager for lang tid at lave, er guld værd 🙂 og en tomat og en agurk med deres grønne og røde farver kan få mine tænder til at løbe i vand! 🙂

    • Synes du har helt ret. Det betaler sig at gøre lidt ud af det, og sørge for, at der er forskellige konsistenser, farver og gode smage i maden. Og det behøver altså ikke være besværligt. Jeg har i skrivende stund tabt lige over 4 kilo 🙂

Der er lukket for kommentarer.