Tillykke med fødselsdagen!

dk-flag2Min kære far har fødselsdag i dag. Han fejrer med en lille frokost på bopælen og den er i skrivende stund igang.

Selv deltager jeg, som det kan ses ikke, da jeg med vanlig omhu svimler helt skrækkeligt. Jeg var ude og handle lidt i morges, og på vejen var jeg forbi med en buket blomster til far og giv ham et fødselsdagskram.

Han klarer det altså flot. Jeg er fuld af beundring for ham. Jeg var meget ked af, jeg ikke havde mit kamera med, for han havde dækket det flotteste bord med Påskekyllinger, og Påskeliljer og rigtig flot var det.

Mine gule tulipaner kunne fint mingle med Påskeliljer, og det arrangerede vi og fik dem i en anden vase, og så kørte jeg igen. Jeg håber, de har en dejlig frokost. Far og jeg aftalte, at vi fejre en anden dag, når jeg har det bedre. Han kan sagtens forstå, jeg er træt af det og ikke orker.

Men nu ved I, hvorfor vejret er så flot 🙂

3 thoughts on “Tillykke med fødselsdagen!

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Kære Deborah

  Hjertelig tillykke med din fars fødselsdag, det er naturligvis ærgeligt at du ikke kan fejre ham sammen med dem han har inviteret, men omvendt så skal du passe på dit helbred, og det er jeg sikker på din far forstår…

  Når du så har det bedre så formår du også at hygge endnu mere om og med ham…. Og det er vel lige så vigtigt for både ham og dig ..mon ikke ven..

  KH
  Helle

  • Kære Helle

   Tusind tak skal du have. Jo, jeg tror også, det er bedre vi venter.

   Kærlig hilsen

   Deborah

Der er lukket for kommentarer.