Et spare/Stop Spild af Mad tip

IMG_6494opt2_Græskarkerner

Jeg ved ikke med dig, men hvad der er sparet, er tjent. Uanset om du har masser af penge, så er det mad lige ud i skraldespanden og smide dine græskarkerner ud. Disse (butternutsquashkerner), er måske ikke så flotte, som de blanke grønne, du køber (fra en anden slags græskar). Men de har en kvalitet, der er meget vigtigere – de er gratis. Sådan da, men hvis du alligevel køber et græskar, så er det det rene vanvid at smide dem ud (Stop Spild af Mad)

De smager dejligt drysset over slater, som ekstra struktur i en sandwich etc. Hvor du normalt ville bruge dem eller som en snack. Det bedste er, hvis du befrier dem for rester af kød, vasker dem og så sætte dem over at tørre på en pande på lavt blus. Kommer du dem direkte i glasset rådner de, og de tørrer ikke nok ved bare at ligge (er testet). Men det tager ikke længe at gør dem klar ca. 10 minutter at rense dem, og så tørring.

Nu tænker du måske, at melonkerner også kan bruges – don’t even go there. Yours truly har prøvet, og der er en god grund til, at de ikke findes på hylderne – de er uspiselige! Så nu behøver du ikke tjekke. Men god fornøjelse med græskarditto 🙂

IMG_6496opt2_Græskarkerner

0

2 thoughts on “Et spare/Stop Spild af Mad tip

  1. Hej, Deborah – jeg faldt lige over denne opskrift og så, at du skriver, der skal soda i. Det er ikke soda, men NATRON, der skal i kagen.

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.