MiniPåskefrokost – Nødderisotto med dampede grønsager og karrysauce

IMG_6522opt2_Nødderisotto
Indrømmet ikke mit bedste foto, men det gik lidt stærkt. Men døm ikke efter det, for det smagte fantastisk dejligt

Det endte med, at jeg mandede mig op så at sige, og hævede mig over svimmelhedens tåger, som ellers lå tykt fra morgenstunden af. En ting er, at jeg i forvejen går glip af meget lige i øjeblikket, men jeg synes altså gerne jeg ville se far i anledning af Påsken. Der sker ikke meget sådan ellers familiemæssigt mere, så det skulle lade sig gøre.

Vi havde det hyggeligt og ikke mindst var også far meget begejstret for maden som det var første gang, jeg forsøgt. Da jeg så opskriften tænkte jeg, det lige var noget for far, og selvfølgelig også for mig. Det bliver langt fra sidste gang, jeg laver det. Utrolig lækkert og meget let at lave. Således får den min varmeste anbefaling. Vi sluttede dagen med en kop grøn te, som er en ny favorit her.

Aftenen før, så jeg en opskrift i min store samling, jeg lavede lidt om på, men den kom til at lyde sådan her:

Opskriften er flyttet over på min madblog og du kan se den her.

IMG_6523opt2_Far
Far ville gerne se billeder, så det fik han selvfølgelig lov til. Mind mig ikke om alle dem der ligger i en skuffe

1 thought on “MiniPåskefrokost – Nødderisotto med dampede grønsager og karrysauce

  1. Pingback: Deborah's food and something

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.