Solbeskinnet dag og at blive klogere

IMG_6562opt2_BanenogStald
Fra gårsdagens udflugt til stalden og banen

Jeg vågnede sent. Ikke så underligt egentlig, for jeg kom sent i seng, og jeg var træt ovenpå dagens aktivitet. Nu er dagen igen næsten gået, og jeg synes ikke rigtig, jeg har fået lavet noget. Det har jeg nu, men ikke nok. Sådan går det ofte, men sålænge jeg dog får lavet noget, må jeg vel være glad.

Noget af det, jeg fik lavet var at få scannet nogle papirer til kommunen ind på biblioteket, og så har jeg selvfølgelig siddet her og læst blogs, set sæssonstart fra Jägersro Galopp i det svenske, og så gjorde Mette mig lige klogere.

Det viser sig, at jeg er noget så fint som “introvert” (hør endelig interviewet). Jeg var godt klar over, at jeg på mange måder var speciel, men at det hed sådan, vidste jeg ikke. Nu ved jeg, og har tænkt mig at respektere mig selv. Det har jeg nu gjort længe, men det er interessant at få ord på den slags og anderkendelse af, at man ikke er “helt tosset”. Tak Mette!

Nu vil jeg planlægge aftensmaden og slukke “dyret”, for nu har jeg hovedpine, og det hyler og gør ved i mit stakkels hoved. Imorgen er der 2 aktiviteter på planen, så jeg må hellere få hvilet lidt.

0

1 thought on “Solbeskinnet dag og at blive klogere

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.