Den Blå Planet med GKF

IMG_6604opt2_DenBlåPlanet
.
IMG_6625opt2_DenBlåPlanet
.
IMG_6633opt2_DenBlåPlanet
.
IMG_6643opt2_DenBlåPlanet
.
IMG_6657opt2_DenBlåPlanet
.
IMG_6673opt2_DenBlåPlanet
.
IMG_6674opt2_DenBlåPlanet
.
Det var en dag, der egentlig startede rigtig godt. Først var jeg i stalden og fik hjulpet en smule med dagens store opgave – rykning af maner. De endte med at blive superfine allesammen. Oveni var der bonusbesøg af en god veninde, som jeg også fik hjulpet lidt dernede. Så gik turen hjemover efter et stop og handle lidt. Et bad og en omklædning og så skulle jeg videre.

Turen gik til Den Blå Planet med Kulturforeningen. Det var rigtig flot derude og en dejlig guide havde vi, der fortalte levende og engageret om stedet og de mange finurlige fisk m.m. Det kunne ikke forlanges bedre. Hvis kritikpunkter skal nævnes, så er det skiltningen og deres parkeringssystem, som er helt hen i hampen. Husk, at skal du derud i bil, så skal du gemme både din parkeringsbillet og din indgangsbillet. Du skal nemlig bruge beggge OG dit dankort, når du skal betale for din parkering! Du kan se lidt flere fotos fra dagen her.

Dagen sluttede så herhjemme, hvor jeg fik den succesfulde risotto, som jeg også lavede i Påsken. Idag puttede jeg så også små tern aubergine i den (det led den ikke under), serverede de gode linsedeller til, sammen med flødestuvede (vegansk) champignon og selvfølgelig også porrerne og gulerødderne. Det var “slet ikke så ringe endda, som de siger i det jydske.

Senere fik jeg en besked, jeg ikke forstår en dyt af og som gjorde, at dagen der ellers var god, pludselig ikke var det mere, og stadig ikke er. Ikke den ikke var tydelig nok sådan set, og så alligevel ikke. Den handler om ting, som jeg ikke har forstået meget længe, og som også har gjort mig meget ked af det. Og nej jeg har ikke lyst til at dele det lige nu, måske engang, når jeg måske er klogere på det og har det mere på afstand.