En halv brugt weekend

IMG_6678opt2_Lasagne

.
Hvad har jeg så lavet siden sidst? Tjah, igår prøvede jeg en lasagneopskrift, jeg fandt på nettet. Det var fra en, der normalt leverer gode opskrifter, men den her var altså bestemt ikke et hit, kan jeg hilse og sige. Skal man så sige, hvem der lavede opskriften eller skal man bare holde sin mund – jeg vælger det sidste og konstaterer, at det nok er bedre bare at udvikle min egen favorit, for selvfølgelig kan smag og behag udi den slags være forskellig. Den her blev decideret syrlig og nogle grønsager i den var halvrå. Ikke lige det, man har lyst til. Den kunne spises, når de halvrå grønsager (kun en slags heldigvis) blev fjernet, men det er ikke en opskrift, jeg laver igen. Når jeg har fundet min personlige superlasagne i vegansk form, skal I få den – of course!
.
IMG_6677opt2_Lasagne
.
Til gengæld var det positivt, at de lasagneplader, jeg havde var veganske. Så ingen ko på isen der. Jeg viser dem, for så ved du det, hvis du falder over dem. De var fine. Jeg er ikke afskrækket, jeg har da tænkt mig at prøve igen, men en anden variant næste gang – måske en med spinat. Vi får se, men er det vellykket, skal I nok høre om det.
.

Morgenen/formiddagen tilbragte jeg i stalden. Ikke at jeg var til meget gavn som sådan. Jeg defilerede bare rundt, og gav gulerødder og sludrede og en kop te og en tur på banen blev det også til. Det var lige til at holde ud. Imorgen er der Staldrundgang, og går alt som planlagt, er det også meningen, jeg skal ned og se det og være lidt deltagende på den front.

Påskepynten var stadig fremme og det er jo ligesom ikke Påske mere. Jeg nåede med vanlig omhu, kun lige at få den op synes jeg, så skulle den ned igen. Hvor bliver tiden af?

Nå, nu kom den så ned, så skal den bare i kælderen også. Det skulle helst ikke tage lige så længe som Julepynten. *Host*!

Nu vil jeg gå ind og slappe af, og ønske jer en god weekend.
.
IMG_6681opt2_Påskepynt

0