En bedre mandag end forventet

IMG_8058opt2_080412Udsigt
.
Vejret var nøjatig lige så flot for et år siden. Så intet problem med at genbruge fotoet. Jeg har været uhyggelig effektiv i dag. Skrevet lister og ringet rundt om priser på forskellige ting, jeg har skullet have gjort et stykke tid. Så kan jeg komme videre i min process med ting, jeg skal have lavet her i lejligheden. Elsker at få styr på tingen og vide, hvad jeg har med at gøre. Så går det hele meget bedre. Således blev dagen den vej rundt bedre end jeg egentlig forventede, da jeg vågnede mere død end levende i morges. Jeg var ikke bare træt, men udmattet. Stadig træt, men humøret lysner væsentlig ved tanken om alt det, jeg har fået styr på.

Nu har jeg to ting tilbage, jeg lige vil have gjort, og så vil jeg gå ind og slappe lidt af. Således er ugen skudt godt i gang. Det blev også dagen, hvor vi mistede Jernladyen – Lady Margaret Thatcher. Det minder mig om, at jeg skal få set filmen om hende også. Hun havde et langt og “fuldt” liv må man sige, men tabet hos pårørende, er ikke mindre af den grund – det ved vi jo.

Jeg læser også med gru, om alle børnehøsterierne i Afrika og jeg må sige, at jeg også er af den opfattelse, at Danadopt ikke gør deres arbejde godt nok. Jeg kan ikke se alternativerne, og overskue hvilken løsning, der duer. Jeg ved bare helt sikkert, at det ikke er godt nok, som det kører. Ulykkeligt for alle implicerede. Adoption skal være en absolut nødløsning, og ikke noget man “bare” griber til, og så er det ligemeget, hvor barnet kommer fra. Det er et indlæg i sig selv en anden dag.

Jeg fik også besøgt Yves Rocher for nye forsyninger udi yndlingsprodukterne. Dog undre det mig, at et postordrefirma ikke har det som standard, at man får sine varer leveret til døren. Nej de leveres til nærmeste posthus. Vil man have dem leveret, skal man bestille pr. post, mail eller telefon og kan ikke få den løsning over nettet, udover at skulle betale ekstra 15 kr.!! Er jeg den eneste, der ikke synes det er okay og at ideen ved at handle der, så forsvinder?? Jeg kan så melde, at Yves Rocher’s produkter, er jeg meget glad for, og endnu gladere er jeg for, at de er på listen over de “safe” produkter med hensyn til testning.

For nu ønsker jeg jer en dejlig uge og bedre vejr eller rettere mere varme, for flot er det jo, bare hundekoldt. Jeg skrabede is af ruden nu her, da jeg var ude og køre.

0

2 thoughts on “En bedre mandag end forventet

  1. 15 kroner ekstra skal ikke få mig til at starte dytten og køre små 6 km frem og retur, bare at du ved det *LOL*
    Bortset fra det, så ønskes du absolut en allerdejligst uge, Deborah 😀

    • Anjoe – det handler ikke om de 15 kr. Og havde jeg en bil sådan til daglig, så kørte jeg såmænd gerne på posthuset. Det er bare rart, når man ikke har så mange kræfter og ikke altid orker at skulle afsted, at man så kunne få leveret til døren. Det er ligesom hovedformålet med det. Hvis jeg alligevel skal ud af døren, kan jeg jo lige så godt vælge et andet produkt evt.

Der er lukket for kommentarer.