Dagens uventede fund

IMG_6799opt2_Mayonaise
.
Jeg er ikke så let at overraske positivt, når det gælder min mest lokale SuperBest. De har gjort alt for at ødelægge den og gøre det til den mest rodede ukoordinerede, mindst logisk indrette butik i mands minde. Men idag fik jeg faktisk en positiv overraskelse. Og det var denne ægfri mayonasie. Jeg har ledt efter en, men ikke fundet nogen. Min lokale helsekost havde ingen, og var ikke umiddelbart motiveret for at tage hjem (det kan jo undre, sådan som alting går, men hvad ved jeg) og jeg vidste ikke lige, hvad så. Man kan lave selv, og der var jeg ligesom også nået til, at det måtte jeg jo så gøre.

Ærlig skal jeg være – der er grænser, også for hvad jeg orker at bruge tid på. Mayonaise er ikke noget, jeg vegansk eller ikke skal “vælte” mig i, men derfor kan det være godt til nogen ting. Især nu i aften, hvor jeg skal prøve mine veganske burgere, jeg lavede forleden. Jeg ved endnu ikke, hvordan den her smager, men jeg håber da, den er god, og at den vil være på hylden fremover i så fald. Melding senere om, hvordan den smager. Ingredienserne er som følger: Solsikkeolie, vand, cider eddike, sukker, havsalt, soyabønner, sennepsmel, guar og xantangummi og INGEN kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler.
.
IMG_6800opt2_Mayonaise

0

1 thought on “Dagens uventede fund

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.