Stop Spild af Mad Rispapirruller

IMG_6811opt2_Rispapirruller
.
Det er snart noget siden, jeg købte rispapiret hos Søstrene Greene (9 stk.’s i en pakke) – nu ville jeg ønske, jeg havde købt flere pakker, men der er ikke langt til den nærmeste. Havde set mange bruge det rundt omkring, men aldrig selv prøvet. Efter min nyelige veganske livsstil, er det jo blevet endnu mere aktuelt. Da jeg købte dem havde jeg ingen klar ide om, hvad jeg skulle bruge dem til, men så fik jeg en Stop Spild af Mad-ide i dag . Den er selvfølgelig opstået efter inspiration rundt omkring på nettet, hvor der er mange dejlige opskrifter og jeg vil linke til nogen herunder også.

I går lavede jeg en dejlig wokret med tofu, champignon, nudler, og en masse grønsager. Jeg havde “en sjat” til overs. Ikke nok til egentlig at blive et måltid til aften igen, og så var det ideen opstod. Jeg fugtede rispapiret som nævnt på pakken og så smurte jeg lidt peanutbutter på (her var det chrunchy, men du kan bruge, hvad du har lyst til). Jeg brugte nok lidt mere end nødvendigt, men det var min første gang udi det her. En tynd stribe ville være nok, for man skal jo stadig smage resten også. Det gjorde man også, men ….. Ovenpå peanutbutteren lagde jeg nuddelretten, små tynde stykker/strimler avocado, og agurk og det var det! Man kan jo putte i lige, hvad man har lyst til. Man skal bare lige huske, at der er grænser for, hvor meget, der kan være i de her ruller. Så skal man lave flere med mindre i.

Men jeg siger jer, det er den geniale lille frokostret/brunchret eller del af en buffet, og man kan selvfølgelig også have chilisauce, soya etc. at dyppe i. Det er meget delikat og lækkert og let. Det anbefales på det varmeste. Juicen var en hel bakke jordbær og 4 appelsiner – uhm!

Det var godt nok første gang udi risrullerne, men det bliver bestemt ikke sidste. Her kan du se, hvad andre har puttet i dem:

Rispakker

Grønne Risruller

Vegan Rice Paper Rolls

Healthy Fresh Rice Paper Rolls with Sweet Garlic Hot Pepper Sauce
.

IMG_6809opt2_Rispapirruller
.
IMG_6810opt2_Rispapirruller
.
IMG_6816opt2_Rispapirruller

0

2 thoughts on “Stop Spild af Mad Rispapirruller

 1. Kære Deborah

  De ruller ser da ualmindeligt lækre ud, dem skal jeg prøve en dag… Jeg har ikke turde forsøge mig da jeg ikke orkede at bakse med det, men på denne måde sre det ud til at være til at gå til for mig også…

  Ønsker lige en dejlig dag… 🙂

  KH

  Helle

  • Kære Helle

   Nøjatigt sådan havde jeg det lidt selv. Og intet kunne være lettere, enklere og mere velsmagende end dette. Det er til at gå til for alle, og således i høj grad også dig.

   Håber du havde en dejlig dag – jeg var sløj og er også i dag. Nu kan det snart være nok. Men på lørdag har jeg altså tænkt mig at ignorere, for der skal jeg være frisk – koste hvad det vil! Årets første galopdag! Så jeg holder mig i ro, i håb om at jeg har det fint der.

   Også god dag i dag, hvor solen også skinner så flot.

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.