Med tankerne allerede ude af døren

Sender jeg jer ønsket om en dejlig weekend. Min bliver. Galopsæssonstart i det smukkeste vejr, heste og dejlige venner – jeg kan ikke ønske mig mere.

Nu har jeg leget lidt med farven på linkene på tema’et og skiftet til grøn – hvad synes du? Kunne du bedre lide den blå, og hvis du synes om den grønne, er det så den rette? Det er nemlig dejlig nemt i dette tema og gøres med tryk på en knap. Hvilken lettelse. Dog tror jeg, den skal være en tand mørkere, men det bliver i morgen.

Nu vil jeg gøre mig klar, så jeg er i god tid, for ellers ved jeg tiden løber fra mig – især her ved “dyret” – Rigtig god weekeend til jer.

P.S.: Anjoe har nævnt, hun har problemer med det her tema. Jeg forstår ikke helt, hvad hun mener, og kan ikke se nogen. Kan I eventuelt hjælpe?

2 thoughts on “Med tankerne allerede ude af døren

 1. Kære Deborah

  Tjah, temaet er vel okay. D.v.s. jeg har lettere ved at læse med nu, end da du ikke havde det grønne med, men der er noget jeg ikke kan sige hvad er som ikke stemmer overens. Derudover synes jeg siden fremstår som rodet, ved at der er den sorte boks oppe under billedet, den passer slet ikke ind, det giver for mig hele siden et rodet udseende samt ødelægger dit smukke topbillede.

  Og hvor pokker er du henne, dit smukke billede af dig selv ude i højre siden…. det mangler jeg , samt nogle gange så mangler jeg også alle dine overskriften på bloggene ude i højre side. Jeg troede først det var min maskine, men nej. Ind imellem mangler der hele linien/rækken med dine blogoverskrifter ude til højre og måske andet også…

  Måske skønhedsfejl jeg ved det jo ikke….. men generende for øjet, er det for mig… Den blide grågrønne farve er god for mine øjne, det skærer ikke ind i hjernen når man kigger på siden som helhed…. Det er hvad jeg har at sige om dit nye tema…. jeg håber det er konstruktiv nok, og at du kan bruge det til noget min ven…

  Jeg ønsker dig en dejlig dag og en god weekend… pas nu på dig selv..

  KH
  Helle

  • Kære Helle

   Som skrevet i nyere indlæg, som jeg ved, du har set, har jeg fundet “fejlen”, som sådan set ikke er en fejl, men en væsentlig mangel i temaet som jeg ikke vidste om.

   I må prøve at leve med, til jeg lige får overskud til at finde en anden løsning.

   Også god weekend til dig. Jeg skal ind og passe på mig nu!!

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.