Roterende pip – sådan helt bogstaveligt

Jeg skal gerne indrømme, at det kniber med at holde den positive tone lige p.t. Jeg svimler og gør ved, og weekendens “udskejelser” kan i den grad mærkes i hovedet, der nu bare er helt tosset. Både hvad angår svimmlehed og tinnitus.

Det giver altså ikke ligefrem overskud, skulle jeg hilse og sige, så jeg er nødt til lige at tage en slapper, og få de positive toner igen, omend jeg ikke regner med, at de andre to ting, har tænkt sig at hjælpe!

11 thoughts on “Roterende pip – sådan helt bogstaveligt

 1. Du forstår vist ikke mit skrevne, men det er heller ikke let 🙂
  Charten skrev jeg netop ikke at vise korrekt – den vejer op og ned på sin egen vis. Min egen blogger-status giver mig pænt flere besøgende, hvad jeg så skal bruge det til, men det ændrer intet ved, at jeg nok ikke er ene om en skæv indgang til dit nye udseende!
  Og lige det med at jeg nu har problemer med at “gemme” skreven tekst i dit kommentarfelt inden at jeg klikker på at få den udgivet, ja da løste du tidligere DET problem. Her og nu opdagede jeg at have glemt et komma imellem kommentarfelt og inden, men nix, jeg kan ikke sætte det ind, så enten skal jeg lade teksten stå, eller slette alt efterfølgende skrevet. Jo da, jeg kan selvfølgelig besøge din blog, ville kommentere, gå ud og hjem i skrivemaskinerum for at klargøre kommentar, kopiere denne og så besøge dig nok en gang…
  Den holder ikke i længden, må jeg klart erkende, sorry 🙁

  • Jo, Anjoe, jeg forstår godt, hvad du mener. Det har intet med tema’et eller det nye udseende at gøre, de problemer, du beskriver. Det har noget med et plugin at gøre. Det har jeg nu deaktiveret, så prøv at se om det gør en forskel. Der er ingen andre, der har haft problemer med at kommentere – ellers forstæller de mig det ikke ihvertfald. Men det er også de færeste, der ligefrem gør sig så stor umage, at de går ud og hjem og alt muligt, for at smide en hilsen. Jeg sætter klart pris på dine og andres kommentarer, så nu prøver vi uden plugin – deal?

   Jeg siger heller ikke, at jeg har låst mig fast på dette tema, men jeg skal have tid og ro til at finde det ultimative, som det kan være, jeg er nødt til at købe mig fra, for umiddelbart kan jeg ikke finde et gratis, der passer mig. Så jeg håber du (og andre) vil have tålmodighed. Kræfterne slår slet, slet ikke til p.t. med den der svimmelhed, der bare bliver ved. Sorry!

 2. I dag “besøgte” jeg den chart, som du, jeg, Rimkogeren og mange andre er tilmeldt – ikke at den viser dagenes faktuelle besøgende, men dog en slags regnskab. Mine besøg sker for at se om nye bloggere – højere eller lavere end mine vanlige – virker interessante, ihvertfald eet besøg værd – og da jeg fandt dig, højere op, viste det sig, at du har tabt besøgende dag for dag senest. “Nedfaldet” kan måske skyldes, at vanlige besøgende har samme problemer som mig; altså nogle af dem 🙂 I øvrigt kan jeg her fra min Firefox ikke gå tilbage i skreven tekst og tilføje/ændre noget. Surt show :(( Ville omkring: vanlige besøgende have tilføjet ordet: nogle, MEN nej… Og at sværte/gemme tekst er heller ikke muligt, ØV, ØV OG ATTER ØV

  • Anjoe, jeg tror ikke, den er pålidelig den Chart, som du taler om, for når jeg kigger i Maskinhuset her over besøgende, så er mit besøgsantal altså steget de sidste dage faktisk.

   Jeg tror ikke, selvom jeg skulle have haft nedgang i besøgtallet, at det skyldes de ting du nævner. Og nej det har ikke noget med Firefox at gøre – det skyldes et sikkerhedsplugin, jeg har installeret. Du kan jo sende indlæggene på mail til dig selv, hvis der er noget, du vil gemme, så derfor ingen grund til at markerer og gemme. Hvis der er noget, du vil have rettet, så sig det bare, og så skal jeg sagtens gøre det for dig. Så ingen grund til at sige øv!

  • Hej igen, og tak for hilsener! Jeg tænkte godt på at skrive, at det eventuelt også kunne have noget at gøre med browser, men det fandt du så selv ud af. Jeg må lige se på, hvad der er af alternativer, om der er noget der iøvrigt opfylder mine ønsker som dette ellers gør. Knus og kram kan jeg ikke få for mange af lige p.t.. jeg er godt nok træt af det svimleri, så jeg modtager med tak og sender lige over 🙂

 3. Roterende pip, ja det har jeg sgu’ da ditto følt omkring mit problem med dit nye blogudseende…
  Løsningen, eller hvad skal vi kalde den/det, er, at jeg som bruger af “Launch Internet Explorer Browser” får de tidligere nævnte problemer vedrørende din blog. I dag bad jeg Rimkogeren besøge dig via Mozilla Firefox, og da var alt fint, og efterfølgende gjorde jeg samme, og bingo 😀
  OK, jeg vælger fremtidigt dig på Firefox, yes!!!!

 4. God bedring til dig. det er da utroligt, at det ikke snart bliver bedre. Jeg kan godt forstå, at du er mere end træt af det.

  • Kære Helle, tusind tak. Det med at passe på mig, giver skam helt sig selv, for jeg kan ikke andet. Idag har været tilbragt på sofaen og jeg har intet lavet. Kh D

Der er lukket for kommentarer.