Jeg skulle have været…..


Rafael Schistl vinder Reunion Cup på Shrek 20. april 2013

En hel masse ting, ligesom jeg skulle have ordnet endnu flere. I morgen er det en konfirmation, der ryger på helbredets alter. Nej jeg vænner mig aldrig til, at jeg må gå glip af nogen af de største, sjoveste, mest festlige øjeblikke i livet, fordi jeg har et lortehelbred, for nu at sige det mildt.

Dog har jeg prøvet at få lavet lidt praktisk her i dag. Ringet rundt om en masse, igen forgæves forsøgt at sende en mail til Udbetaling Danmark!!! Det kan stadig ikke lade sig gøre, ligesom de ikke har en almindelig mail, jeg kan sende på. De ville have mig på posthuset så – det kan de altså glemme. Jeg vil strække mig så langt, at jeg kan prøve på biblioteket på et senere tidspunkt, om det er anderledes, men det kan jeg altså ikke tro. Alt er opdateret og jeg har ingen problemer overhovedet andre steder! Helt ærlig vi skriver 2013! Hvis jeg ikke kan sende en mail, så holder alting da op.

Jeg har også ordnet fotos idag, og nu er jeg ca. halvvejs i dem fra sidste lørdag, så der sker da lidt…. “for lidt”, men det kan ikke være anderledes. Nu vil jeg gå ud og få en bolle og en kop te, dødtræt er jeg nemlig også.

8 thoughts on “Jeg skulle have været…..

  • Kære Helle, dejligt at du i det mindste havde en god konfirmation! Tror ikke, jeg kan prale med bedring egentlig, men jeg skal lade dig vide senere.

   Kh Deborah

  • Ja det er sgu noget skidt! Det kan vi ikke blive uenige om Nalle. Tak for dig og mange andre dejlige venner, som støtter og er der og for ros til billedet, jeg synes også det er godt 🙂 Måske vi ses i morgen, det kommer an på dagsformen.

 1. Jeg har altså også været sløj og tænker at det må være vigtigere at jeg får hvile og motion. I morgen, tænker jeg, skiller jeg den døde computer ad og bestiller nye reservedele 🙂 I morgen skriver jeg en mail til min søde gamle moster 🙂

  • Donald – helbredet må komme først, og her er intet valg. Jeg vil ikke sidde på min nevø’s store dag og “hænge” og være dårlig, og forgæves forsøge at gøre gode miner til slet spil. Hvile er det eneste, jeg kan p.t. og sådan er det. Hvis jeg skal lave noget, skal det være, så jeg kan smide mig så snart jeg bliver svimmel.

   Ked af du også har være sløj – håber også du må få hvilet og hygget dig, så godt du nu kan, under omstændighederne. Jeg (og du også fornemmer jeg), kan heldigvis godt underholde mig på trods, men det var nu sjovere at være fri for dårligdommene eller ihvertfald svimmelheden og tinitus.

 2. Kæreste Deborah

  Sikke noget ven, at du igen igen må melde afbud, det gør mig ondt for dig at det bliver ved… Jeg sender dig de bedste tanker og håb…. så du måske endnu engang kan komme ovenpå… For det fortjener du helt klart…

  Jeg skal selv til konfirmation imorgen på Tåsinge hos min nevø, nu er det den sidste knejt i familiens tur til at komme ind i de såkaldte voksnes rækker… og vi bliver samlet hele vores lille familie… ikke mange er vi men omkring 25-28 mennesker når vi alle er samlet…. og det med selv de fjerneste.

  Kære ven, du må på trods af dårligdommene have en dejlig bededagsferie og jeg ønsker for dig at de bliver gode så du kan blive raskere….. Jeg sender dig det du ved….. og håber det rammer dig… 🙂

  KH
  Helle

  • Tusind tak kære Helle! Jeg er godt nok også noget træt af det! Jeg tør snart ikke håbe på nogen bedring, men det må sgu da komme på et tidspunkt. Allerførste gang, jeg havde (snart mange år siden), varede det ½ år, så der er vel håb endnu 😉

   Håber du også får en dejlig Bededagsferie og ikke mindst Konfirmation. Tak for tanker, opmuntring og det hele. Sætter stor pris på!

   Kærlig hilsen

   Deborah

Der er lukket for kommentarer.