En svær afsked i sigte


Et af mine favorithuse fanget på vej til banen i går. Det er decideret smukt med sine gamle vinduer og helt uspoleret (ihvertfald udefra) og meget velholdt. Desværre ligger det knap så godt, men det er jo som bekendt svært at få alt

I morgen har jeg en svær dag. Det lyder lidt drastisk og for de fleste er det sikkert, ikke noget de som sådan ville tænke voldsomt meget over. Når man kender mig, ved man at forandring ikke er noget, der spænder voldsomt godt i tråd med mig. Jeg kan godt lide, at tingene er stabile og “som de altid har været”. Realistisk set, er jeg jo så også klog nok til at vide, at sådan hænger verden ikke sammen. Folk bliver ældre og går på pension, og nye kræfter må tage over.

At jeg med min forstand ved, at det er sådan betyder ikke, at jeg følelsesmæssigt, synes det er “fedt” – langt fra. Kom nu til sagen kvinde, hvad er det dog, der er så slemt? Jamen det skal jeg sige jer, min dejlige læge holder op i en alder af 70 år. Så ret beset, er otium ham velundt, derom ingen tvivl. At han langt fra er udtjent mentalt og fysisk er jo bare fantastisk, men han skal også have tid og nyde livet og det har jeg bestemt den største respekt for. Dertil kommer, at han “faldt over” den perfekte afløser til os patienter, en som er nøje udvalgt efter flere blev kasseret med et “duer ikke”. Og når man så falder over så god en løsning, lader man den ikke fare.

Altså skal jeg i morgen gå den tunge gang, for at sige farvel til min læge. Han holder reception og eftersom jeg mistede en anden festligholdelse, så skal det være imorgen uanset, hvordan jeg har det. Jeg har en gave til ham, jeg skal have pakket ind, og et kort jeg skal have skrevet. Det er første og vigtigeste ting på min “to-do-liste” for dagen. Det og så vande blomster. Alt derudover bliver bonus, tror jeg.

Udfra alt at dømme, er jeg sikker på den nye doktor er en fin fyr, for ellers var han ikke blevet valgt, men det betyder ikke, at jeg ikke kommer til at savner min gode læge. Når man som mig ser meget til dem, er det rart, når tingene “svinger” og man forstår hinanden. Men indrømmet nye tider, ny læge og nye lokaler ikke mindst, er lige vel meget for sådan en som mig 🙂 Gudskelov forbliver en ting som det altid har været – den søde sekretær, som jeg også holder utroligt meget af følger med. Det hjælper meget på det.

For nu må jeg prøve at vågne og få gjort bare lidt. Hvis jeg orker, skal jeg give jer en opdatering og flere fotos senere, men love noget tør jeg ikke. Nyd solen og søndagen!

0

7 thoughts on “En svær afsked i sigte

 1. Pingback: Forårsglimt og dagens dont | deborah.dk

  • Ja, jeg håber, I eventuelt kan komme overens med dette tema, for det har mange gode funktioner, dog tager det ikke sidebaren med over, når man kigger de enkelte indlæg. Til gengæld har det fordele, som mange andre tema’er ikke har. Det er dog ikke perfekt, hvilket jeg synes er svært at finde. Måske jeg lige pludselig falder over det.

 2. Åhh jeg kan SÅ godt forholde mig til det. Min egen læge ku jeg jo have haft i årevis endnu, men flytningen ændrer jo på det. Jeg tænker virkelig meget over hvordan min nye læge er, og hvordan han vil være i forhold til min medicinering. Allermest omkring migrænemedicinen… Nå, men jeg håber at du får sagt et godt farvel og at du ikke er for smadret bagefter.
  Mange knus
  Henriette 😉

  • Ja, jeg er står med et ben ude af døren. Jeg orker det næsten ikke, men det skal jeg bare, og så kan jeg aflevere cyklen til forårstjek samtidig. Jeg er nok ret smadret bagefter, for jeg er det inden, jeg tager afsted 🙁

 3. Det hus gad jeg godt flytte ind i!
  For mig ville det bestemt også være svært at sige farvel til min læge, hvis jeg havde haft en, som jeg var glad for. Sådan en er det ikke rigtig lykkedes mig at finde. Held og lykke med den nye!

  • Ja det er et fedt hus. Jeg gad godt se det indeni. Jeg håber, den nye er så sød som det forlyder, for så er det jo okay. Jeg må sige, jeg har været ualmindelig heldig med de seneste i rækken af læger, jeg har haft. Men om alt går som det skal, behøver jeg så heller ikke at skifte mere.

Der er lukket for kommentarer.