Nostalgi og kolde facts….

Jeg var i Lyngby i dag. Jeg skulle derud efter, noget, der er svært at opdrive, men som man kan have god brug for som veganer liquid smoke. Da jeg kom derud var det udsolgt. De kan simpelthen ikke skaffe så meget, som de kan sælge – øv! Så det var faktisk en forgæves tur derud, bortset fra jeg selvfølgelig også fik købt lidt andet, men det havde jeg ikke behøvet at skulle til Lyngby for. Havde jeg kigget hjemesiden vill jeg have set, men det faldt mig da ikke ind, det kunne blive udsolgt. Nu har jeg så bestilt en flaske, og hun ringer til mig, når det er hjemme.

Det her svimmelhedshalløj, kan drive mig helt til vanvid. Hvis ikke jeg var svimmel før den her tur, så er jeg det da nu. Jeg kom sådan til at tænke på ovennævnte sang. Den version, jeg tænkte på var med et dansk band lige så langt tilbage (70’erne – og jeg kan ikke huske bandet lige nu), men så prøvede jeg at Google, og fandt ovensiddende. Jeg har altid elsket den sang, og nu viser det sig, at den er på en “Essential Collection” med den originale artist – Syreeta, som iøvrigt lige “er mig”, så til den pris, så kom den i kurven. Og sangen er jo sådan set meget passende for tingenes tilstand. Kald mig bare “Old School”, men sådan noget musik, laves bare ikke mere. Der er dog dem, der holder den i live som Mariah Carrey og mange flere, og således dør den aldrig – Gudskelov. Sangen de synger er også et originalt Syreeta hit! Mariah Carey er også en stor favorit her, når hun netop synger den her slags sange. Syreeta døde kun 57 år gammel tilbage i 2004 som endnu et offer for cancer. Trist, hun var et stort og meget undervurderet talent.

Der var iøvrigt drama på toget på vej hjem. Jeg var heldig at togene passede meget fint, men de kører jo også hvert 10. minut. Mellem Lyngby og Hellerup stopper toget så pludselig ved min barndoms station Bernstorffsvej fordi der løber en hund på skinnerne ved Hellerup! Da vi landede på Hellerup steg jeg af, og havde en tur til Netto for lidt der også, nu jeg var igang, og da jeg kom tilbage rendte de stadig rundt og ledte efter den her hund. Jeg håber, de finder den.

1 thought on “Nostalgi og kolde facts….

  1. Pingback: Det hele kører rundt | deborah.dk

Der er lukket for kommentarer.