Guld og glæde i min postkasse

Som jeg har nævnt før, så kniber det altså noget at holde humøret kørende for tiden, eftersom jeg bare bliver ved, at være svimmel. Jeg prøver, så godt jeg kan at gøre lidt, når der viser sig åbninger, hvor jeg har det bare nogenlunde. Som i dag, hvor jeg slæbte min gamle krop ned og handle og ned og hente min cykel fra eftersyn. Det lykkedes, men jeg er kvæstet nu.

Da jeg kom hjem, tænkte jeg, at postkassen hellere måtte tømmes (ad forleden, hvor jeg fandt en check på mange penge på varme retur). Som tænkt, så gjort, og jeg fandt også “guld” denngang. Ikke i form af rede penge, men i form af ovensiddende personlige hjemmelavede kort, fra en kær, kær veninde.

Jeg ved ikke, om det eventuelt har været kommet lidt tidligere, men det var i dag, jeg fandt det, og det var lige, hvad jeg trængte til. Min kære veninde, er utrolig kreativ og har vildt travlt, så at hun har taget sig tiden og omsorgen til at skrive mig så sød og kærlig en hilsen, blev jeg simpelthen så rørt over, at jeg næsten ikke kan sige det. Tusind, tusind tak kæreste ven, det var bare så sødt af dig – du ved, hvem du er. Iøvrigt også tak for en sød mail andetsteds fra, som jeg fik i går – du ved også, hvem du er.

Man kan godt, når man går her og tuller blive led og ked af det, især når det *BIB* helbred bliver ved at te sig,. Nu vil jeg få noget frokost og se, hvor meget jeg så orker – jeg har (som altid) nogen fotos, der trænger for at blive ordnet.

0