Tjek!

Jeg har virkelig været flittig i dag. Fået styr på flere hængepartier og ikke mine “fortrin” som nogen på Facebook troede – til stor morskab!

Jeg skulle have styr på det dumme TV, der jo stadig står uvirksom hen. Jeg tænkte, at jeg måtte “tage tyren ved hornene”, så det gjorde jeg så. Jeg var på mit kontoudtog og se, hvornår jeg havde købt det, og eftersom det er købt i et Supermarked, så kan de nok regne ud, at jeg ikke køber andre varer for så stort et beløb. Den der famøse kvittering dukkede nemlig aldrig op, til trods for, at jeg som sagt, har stået på hovedet (og fået ryddet en *BIB* masse op).

Det var ikke noget problem, han ville få fat på en fragtmand, som så vil ringe mig op og aftale et tidspunkt, hvor de henter det. Super!!! Jeg er SÅ glad. At have sådan noget hængende over hovedet på mig, kan give mig stress. Mens jeg talte med ham, ringede det selvfølgelig på døren. Det var pakkeposten, der kom med min Syreeta CD, og nogen grønsagsbouillonterninger også. Han kunne bare få en underskrift, og så var det gjort.

Således lettet og glad, kunne jeg tackle det næste som var mit telefoni fra YouSee, som laver deres betalingssystem om. Jeg har ringet en gang omkring det, men var ikke meget klogere. Om det er min skyld, eller deres skal jeg ikke kunne sige, men nu fik jeg styr på det. Jeg skal simpelthen ikke foretage mig noget. Det der var problemet, var at der var spærret for opkald, noget jeg intet forstod af. Det viste sig at jeg skyldte 34,- kr. så det var klart en fejl!! Det er så rettet nu.

Nu tror jeg, det er på tide at få lidt sund juice og slappe lidt af. Det lyder ikke af meget, men når man ikke er helt på toppen, så føler man sig god, når man har fået tacklet selv så lidt.

Imorgen får jeg travlt. Jeg skal på biblioteket efter et print af indbetalingen/trækket på min konto i anledning af TV’et, et smut i Netto, som har vegansk is på tilbud, og så skal jeg til ørelægen. Det må vist være nok for en dag!

0