Test af formen

Jeg tog på udflugt i dag. Noget, jeg jo har for vane, når ellers vejret og helbredet er med mig. I dag var det sommer og jeg havde lige rigeligt med tøj på. Til gengæld havde jeg indrettet mig, så jeg kunne tage af, og det gjorde jeg bare så.

Turen gik til Dragør, for der har jeg ikke været før. Ihvertfald ikke, så jeg kan huske det. Måske har jeg været (det tror jeg) med mine forældre som barn, men som voksen har jeg ikke. Der skulle efter sigende være utroligt dejligt og det kan jeg så skrive under på, at det er der.

Der kommer mere fra turen, når jeg genvinder energi til det, for lige nu er jeg fuldstændig smadret og må bare hvile mig. Men hold op, det er flot vejr – håber I også får mulighed for at nyde det.

0

4 thoughts on “Test af formen

  1. Jeg har kun været i Dragør en enkelt gang på gennemrejse, men alligevel tænkte jeg straks: DRAGØR, da jeg så billedet. Sjovt, at husenes gavle vender ud mod gaden på hollandsk maner.

    For resten kan jeg også finde på at tage på udflugt – altså tage af et sted hen uden egentlig at skulle noget der.

    0
    • Jeg elsker at tage på udflugt. Egentlig var målet for turen også kirken og kirkegården, men selvfølgelig også selve byen. Det er som sagt første tur derud, men ikke sidste er jeg sikker på. Meget hyggelig by. Jeg var ikke klar over, at det med gavlene er en hollandsk ting 🙂

      0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.