Dragør Kirke

Heldigvis går det bedre med svimmelheden – endelig! Jeg har stadig tinitus, og jeg var i den grad hellere fri, men jeg bliver ligesom ikke spurgt Nu har jeg været “spærret inde” i måneder, så nu solen endelig viser sig, så har jeg gjort det til en dyd og prøve og komme ud og se noget, mens jeg kan. Jeg ærger mig, hvis jeg ikke gør lidt bare engang imellem. Derudover var jeg nødt til at teste formen, for meningen er jo, at jeg snart skal på en lille ferie.

Dragør har længe været “på tegnebrættet”, så nu skulle det være. Da det ovenikøbet var superlet at komme derud, så var der ikke meget at betænke sig på. Jeg greb kameraet og begav mig afsted. Hovedmålet med turen var egentlig kirkegården, men selvfølgelig også selve byen.

Da jeg ikke har været der før, eller ihvertfald i voksen tid, så anede jeg ikke, hvor langt det ene var fra det andet, men så stor er Dragør altså ikke, andet end man kan gå fra det ene til det andet. Men her er lidt indtryk fra Kirkegården. Jeg ville gerne have set kirken, men som da jeg var i Tårnby Kirke, var der en begravelse, mens jeg var der. Så det må blive en anden gang.

Jeg elsker gamle gravsten, og heldigvis findes de endnu, men det er lidt et kapløb med tiden, for der nedlægges mange grave i disse år. På de fleste kirkegårde gemmer man de flotteste af de gamle sten og stiller dem et sted. Således også her, hvor de stod under nogle store træer. De blev selvfølgelig fotograferet.

Jeg har det med at glemme, hvor lidt jeg egentlig kan. Man skulle tro, man lærer det, men det er jo ikke særlig sjovt at indrømme, og den her tur, trak store veksler og jeg er stadig træt. Nu må vi se, hvordan det hele går. Det er svært at overskue noget, når man er helt udmattet. Men jeg er glad for min tur til Dragør. Der kommer mere fra resten af byen senere, og du kan se mere fra Kirkegården her. Rigtig god Pinse!

0

3 thoughts on “Dragør Kirke

  1. Pingback: Dragør by & havn | deborah.dk

  2. Den ser da pæn og velholdt ud (sagde den gamle kirkegårdsgartner 🙂 ) De pladser med gamle sten, du nævner, kalder man for Lapidarier efter det latinske ord for sten: lapis. Ental: Lapidarium

    • Det var den også Erik, og de var skam i fuld sving, mens jeg var der også 🙂 Tak for oplysningen omkring Lapidarier, så blev jeg igen lidt klogere – og det er altid godt.

Der er lukket for kommentarer.