Udmattet

Er hvad jeg er, og hvad jeg var, da jeg vågnede klokken 5.30 da min telefon ringede. Jeg slukkede og faldt i søvn igen. At skulle op der, var fuldstændig uoverskueligt. Jeg vågnede igen ved 9-tiden og tænkte, at så kunne jeg jo suse forbi stalden. Det var som det sikkert er blevet klart meningen, at jeg skulle have været der før. Men så kunne de da få deres kage om ikke andet. Nu var den jo ligesom bagt.

Jeg nåede da, at se en enkelt hest på banen og gå lidt til hånde, og jeg var ude og gå en tur med en af hestene og en af pigerne i den grønne, grønne skov. Så kunne vi få en sludder også, slet ikke ringe, og bagefter drak vi en kop varmt og fik brød og kage.

Vi var de sidste der gik, efter at have puttet de firbenede og jeg er simpelthen færdig som popsanger. Jeg har fået lov at bringe den gode opskrift, jeg nævnte i går, men det får vente, til der er lidt mere plus på energien – for nu sofa!

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.