Anbefaling: Pretty Yummy Foods

PrettyYummyFoodsopt2

Og nej denne blog er ikke vegansk eller vegetarisk for den sags skyld, men jeg synes, den er indbydende, og har lækre opskrifter også jeg kan bruge. Når jeg kan bruge, så er der nok også noget I, mine læsere kan bruge, og til jer der fotograferer – tjah, så er det også en side, der dér inspirerer.

Jeg fik lyst til at lave ispinde, da jeg så nyeste indlæg derovre, så der skal vist købes nogen ispindeforme 🙂 Vejret er bestemt til det. Klik på screenshot ovenfor, for at komme ind til bloggen.

Weekenden ligger ubrugt hen, men jeg behøver ikke kede mig. Rydning af stue, fotos og meget mere, hvis jeg skulle få et anfald af vanvittig energi – det kan man næsten håbe. Ihvertfald en god en til jer.

2 thoughts on “Anbefaling: Pretty Yummy Foods

  1. Hej Deborah: Når jeg klikker ind på din side her, ser jeg først dit fine billede med rhododendron. Efter ca 5 sekunder forsvinder det, men kommer igen når jeg som nu skriver en kommentar. Kan jeg gøre noget, eller skal det være sådan?

    • Erik, jeg tror ikke “det skal være sådan”, men ingen problemer herfra overhovedet. Jeg kan kun anbefale dig at prøve at kigge siden fra forskellige browsere, og se om der er forskel? Jeg bruger Google Chrome, og der er ingen problemer. Men hvis det viser dig, er det vel også godt nok? Der er ingen problemer med at smide kommentarer som sådan? Jeg arbejder på, at få det hele sat i system og få implementeret/tjekket de ting, jeg gerne vil have, som p.t. mangler her. Men som du ved, har døgnet kun 24 timer, og mit helbred giver mig langt mindre effektiv tid end andre.

Der er lukket for kommentarer.