Glad mandagsmusik

Jeg kom til at se noget om Rod Stewart et sted, og det fik mig til at tænke på et album, jeg ikke har hørt i evigheder. Tænkte, det var passende til rengøringen, og det er bare et dejligt album. Vagabond Heart hedder det, og har snart mange år på bagen, men det bliver det ikke dårligere af. Sangen ovenfor, er det første nummer på CD’en, som du stadig kan få. Giv den til en gave, eller til dig selv, du bliver glad for den.

Sjovt nok havde jeg det sådan i mange år, at jeg ikke var specielt glad for Roden, men så kom det her album, og jeg faldt pladask. Så fordi man engang ikke kunne lide, så er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan skifte mening. Det gjorde jeg ihvertfald i dette tilfælde – et spørgsmål om timing tænker jeg.

Her gøres rent til den store guldmedalje, og jeg når dælme en del, når jeg ikke sidder her og glaner, så mens jeg er inde i en stime, må jeg hellere fortsættte! God mandag til jer.