En sort sky

Dette er sorte skyer i helt bogstaveligeste forstand. Efter den smukkeste sommermorgen/formiddag i stalden, kom det senere til at se sådan her ud, og knibe en dråbe eller to vand. Mere blev det ikke.

Senere klarede det op igen og blev rigtig sommerligt igen. Den anden sky jeg har hængende over hovedet, er at jeg klovn har formået at smide mit Dankort væk. Det er dog ikke ude af huset som sådan, men finde det kan jeg ikke, til trods for alt er blevet endevendt. Væk er og bliver det, så nu kan jeg så ringe til min søde bankdame i morgen og bestille et nyt. Det var i går, jeg var så uheldig, og jeg har selvfølgelig håbet skidtet ville dukke op, hvilket ikke er sket.

Næste hurdel bliver, om det kan nås, til jeg egentlig skulle på en miniferie i det jydske – ellers har jeg et problem. For nu vil jeg hoppe under dynen, for jeg er simplethen dødtræt. Oppe 5.45, og igang til nu mere eller mindre. Støvsuget har jeg også i dag, så “sikke en aktivitet”. Sov godt derude!

0

4 thoughts on “En sort sky

  • Jeg synes, jeg været alle mulige og umulige steder. Til sidst opgav jeg i mangel af ideer til, hvor jeg skulle lede. Og nu er et nyt bestilt.

   0
 1. Æv da med det kort, og nu hvor et nyt er bestilt, må det gamle vel ikke bruges eller mere??? Tænkte på, om al din rengøringsiver senest har fået skubbet det ned bag/ind under et møbel eller smidt det i affaldspose…
  Lad os ihvertfald håbe, at din miniferie ikke spoleres 🙂

  0
  • Tro mig ALT er endevendt :-), bunker sorteret, poser tømt, lommer, tasker og meget, meget mere er kigget efter, og det *BIB* kort er og bliver væk. Jo, jeg kan godt bruge det, finder jeg det. Sagen er, at jeg slet ikke har været ude af huset, så derfor ved jeg, at det er i lejligheden – eller er smidt i skraldet. Sidste skulle så ikke kunne være tilfældet, for jeg har som sagt også tømt skraldet inden jeg smed det ud.

   Nu er der ihvertfald bestilt et nyt, og miniferien skal nok blive god. Den er sikret enten den ene vej eller den anden. Derhen ment, at jeg har to steder, jeg kan låne kontanter, når kortet ikke frem. Jeg skal ihvertfald låne til billetten uanset. Jeg har talt med min veninde i dag, og jeg glæder mig som altid til at besøge hende. Vi har det altid så hyggeligt.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.