Den sorte hingst

Dem som kender mig hestemæssigt ved godt, at der står fuldblod over det hele, når det gælder hest hos mig, og skulle det til nøds være noget som helst andet, kræver det ekstraordinære wow-faktorer, at gøre mig begejstret. Som jeg nævnte i går, så så jeg noget hos Sandie, der krævede sit eget indlæg.

Sidst jeg havde wowfaktor i denne kaliber, var da jeg var i Irland, og så avlshingste til samlet mange, mange millioner kroner i værdi – bl.a. Sea The Stars, som jeg kunne have kigget på i dagevis.

I går da jeg kom op til Sandie, var det første, der mødte mig ham her – tillad mig at præsentere Immens, som er en halvblodshingst, idet han på fars side har ren fuldblod. Han kunne også godt gå for at være hel fuldblod, og er nok noget nær det smukkeste, jeg har set. Han er ihvertfald i klubben med de smukkeste. Helt fantastisk.

Sød er han også, når han ikke lige tænker i sine avlsmæssige pligter, som han ingen har af oppe hos Sandie. Han kom udenfor, så jeg lige kunne få lidt fotos af ham, men han troede, han skulle noget helt andet, hvorfor du selv kan tænke dig til, hvorfor der mangler fotos af ham i hel figur udenfor!! Til gengæld kan du se alt om ham her, og også se ham i hel figur.

Optimalt ville jeg gerne have haft ham på en fold i fri derssur. Det gad jeg godt. Jeg håber, jeg måske får chancen en anden gang. Som det var, havde han en løs sko, så uanset, skulle han ikke ud og rode der, før det var fixet, og smeden kom som ventet, så også umiddelbart, som det ses.

Tro mig når jeg siger, at Immens er virkeliggørelsen af mange pigers drøm om den sorte hingst, og kunne træde ind i rollen i bøgerne, uden at blinke. Måske lige bortset fra, at hingsten i bogen ingen aftegn har, men stadig. Nyd ham, det gjorde jeg! Og så lige for en ordens skyld. Han er teknisk set ikke helt sort (helt sorte heste, er sjældne), men sortbrun.

God lørdag til jer. Jeg vil bruge den på Galopbanen, hvor der er Gentlemens Day, og vejret – det er bare perfekt! Er du er af hankøn, så er dagen specielt designet til dig med mange spændende aktiviteter udover spændende væddeløb. Så måske vi ses.

0

7 thoughts on “Den sorte hingst

 1. Pingback: Venindevisit med lækkerhedsfaktor | deborah.dk

 2. Wow han er flot. Sorte Hingst var også en af årsagerne til at min heste/galopinteresse blev vakt. Faderen fuldblod, var der araber i moderen, eller hvad var hun?
  Vi ses nok i eftermiddag 🙂

  0
  • Erik, hans mor er Trakhener – og du kan se linket i teksten, hvor du kan læse det hele. Ja, de bøger har vist skyld i meget. Jeg læste dem om, og om igen. Hyggeligt at se dig og din kollega i dag. Derbydag er næste gang 🙂

   0
 3. Kære Deborah

  Som du ved er jeg absolut ikke hestepige, men lige netop denne skønne hest kunne jeg da ikke stå for, den frække attitude den har og det skønne pandehår får mig til at tænke på en gadedreng…. Og det får mig altid til at smile bredt. Det er skønne billeder du der har fået taget af ham…. Og hans sorte skind/pels er jo en del af hans charme som skinner ud af dine billeder….

  Tak for kigget…. God weekend til dig ven

  KH
  Helle

  0
  • Kære Helle

   Jeg lover dig, han er en “rigtig” dreng, men på en god måde. Pandelokken gør meget, og er med til at give ham gavtyvelooket. Jeg synes, jeg har fanget hans skønhed godt, men at se ham live, er altså noget for sig skal jeg hilse og sige. Jeg glemmer det ihvertfald ikke sådan lige. Han er “Charme, selvtillid og lækkert hår” 🙂

   Selvtak Helle og også god weekend til dig.

   Kh Deborah

   0
 4. Jeg har ikke forstand på heste, men det slog mig, da jeg så billederne, at det måtte være en “sød” hest, og det bekræftede du jo også 🙂

  0
  • Fantastisk smuk og så sød som ham, så bliver det ikke bedre 🙂 Han er sådan en, der fanger blikket hos alle, hesteinteresserede eller ej, så smuk er han.

   0

Der er lukket for kommentarer.