Time-out-mandag

Jeg gad vide, hvornår jeg lærer, at lade være, at mose for hårdt på? Det gør jeg nok ikke, for mens jeg gør det, går det jo udemærket, men så lige pludselig så rammer den mig, som en tyv i natten – udmattelsen. Ikke at jeg som sådan har ondt nogen steder, jeg er “bare” udmattet.

Jeg har intet produktivt lavet i dag, andet end at ligge brak på sofaen, og så har jeg hentet billet til min tur til Århus (der blev jeg endda kørt). Så jeg har ikke overanstrengt mig, og jeg har også fået en lur, men det har stadig ikke hjulpet, stadig smadret. Det er det ubehagelige ved det, men kan ikke sove sig fra det, det går over, når det gider.

Nu kan jeg så bare håbe, jeg er så meget menneske i morgen, at jeg orker stalden, som planen er. Jeg skal ihvertfald økonomisere med kræfterne, for om aftenen kommer en kær veninde og spiser. God aften til jer.

0