En tur i Dyrehaven og det nye hår

Idag huskede jeg det – kameraet og jeg fik brugt det også. Det har nemlig ofte irriteret mig, at jeg ikke havde det med, når Susie og jeg var på gåtur med verdens sødeste Kicker. Idag fik vi taget fotos, mest mig af ham og Susie, men hun tog også af ham og jeg.

De tydeliggjorde for mig, hvorfor jeg ikke er vild med at blive fotograferet, og at der skal strammes op i forhold til at tabe sig. Det er altså ikke nok, at spise sundt, hvis man spiser for meget, hvilket jeg stadig tydeligt gør, for jeg tager ikke på, men taber mig tydeligvis heller ikke. Der er i den grad brug for forbedringer!

Jeg haaaader det, men det skal gøres, for ind i *BIB*!!! Godt så! Til mit forsvar, har jeg jo heller ikke bevæget mig stort set i det halve år, jeg var svimmel, men så skulle jeg jo have skåret yderligere i maden. Der må skæres! Jeg tænker, jeg igen er nødt til at skrive ned, og regne enten points eller kalorier.

Der var nogen, der gerne ville se det nye hår, og det får I så at se på det foto, jeg lige akkurat kan holde ud af mig selv.

Bortset fra mine problemer den vej rundt, så var det en god morgen i stalden, og masser at at se til. Nu må jeg i sving, jeg får en veninde til middag om en time! Der er for lidt tid til alting i øjeblikket, men forhåbentlig ender det med, at det går. Imorgen bliver det et kort visit i stalden, og afslapning resten af dagen.

0

7 thoughts on “En tur i Dyrehaven og det nye hår

 1. Tak for forslag Anjoe. Nej jeg skal ikke tage din tid helt sikkert. Jeg ved godt, hvor jeg skal sætte ind. Og iøvrigt, nu hvor kosten er vegansk duer almindelige mælkeprodukter jo ikke under alle omstændigheder, men masser af grønt gør altid og da især på en vegansk kost. Men jeg sætter helt sikkert pris på din fortælling om, hvad du gjorde, så tak for det, og det kan bestemt være til generel gavn for læsere der ikke er veganske.

  0
 2. Pingback: Morgenstund har guld i mund | deborah.dk

 3. År tilbage, hmm mange år siden, da tabte jeg 12-15 kilo ved kostomlægning, og den var billig.
  Groft brød bagtes, blev skåret i tykke skiver og derefter frosset; grove boller med figner- samt dadler skåret småt ud ditto, disse til de søde tænder 😉
  Mit morgenfoder var en mindre skål med yoghurt (senere A-38) og fiberguf, dertil et halvt stykke brød med minarine samt en skive 30% ost på, eller en skive æble med hytteret ovenpå. Den anden halve skive blev spist til frokost, sammen med hvad årstiden gav af grønt samt frugt i en tilpas mængde. Skulle jeg ikke på arbejde, da valgte jeg om morgenen et blødkogt æg med sellerisalt samt den halve brødskive, denne gang f.eks. med groftrevet blanding af gulerod/selleri, eller hvad årstiden tilbød. Tomater samt agurker var allerede dengang produkter, der kunne købes året rundt – men glem alt om squash, svampe m.v., og økologiske produkter, ja de fandtes ikke i provinsbyen Ringsted dengang, end heller ikke med Irma’s indtræden *LOL*
  Jeg vil som så gerne give dig masser af ekstra forslag, alene at jeg endnu ikke er nået frem til mine varme måltider; disse slog jo nærmest folk nedenom og hjem grundet portionsstørrelserne, tilmed ikke et ord om, at jeg max. to dage ugentligt spiste kød eller fisk…
  Men helt ærligt, Deborah, hvis du blot er nysgerrig, spørg da ikke, for mit overskud er som dit minimalt i disse stunder, og jeg bruger tiden på helt andre ting 😀

  0
 4. Tak Anjoe for dine ord – nej man skal jo selv være tilfreds. Jeg er glad nok for min veganske kost og nu er det jo ikke kun en kostmæssig beslutning, men også en etisk. For ingen tvivl om, at ville jeg gøre livet lettere for mig selv, så var det vegetar. Nu må jeg prøve, at ændre nogle andre parametre, og så se, hvad der sker. Ti l at starte med juicede jeg jo to måltider dagligt og spiste et vegansk måltid til aften – det virkede – OGSÅ på vægten i drastisk grad. Problemet er, at det er meget bekosteligt, men jeg må prøve igen, og så se, hvad jeg kan magte. I værste fald bliver det juice et måltid, vand et og et vegansk måltid til aften. For af skal de kilo altså, koste hvad det vil!!

  0
 5. Jeg synes, at du ser dejlig ud, men ved ganske vel, at det ikke hjælper dig spor, for du er ikke tilfreds, og den kendsgerning er alt, der tæller 😉
  Personligt ville jeg aldrig ha’ valgt så drastisk et skift fra “normal”kost og til vegansk, slet ikke når vægttab tilmed ønskedes. Vegetar ville gøre det hele meget lettere, og du kunne stadig tilvælge visse veganske produkter logisk nok. Men igen, du har valgt 😀
  …beslutningen kan dog ændres!!!

  0
 6. Er det en god idé at skære yderligere ned på maden for at tabe sig, fordi men ikke er så mobil? Jeg har et vægtproblem, der er meget større end dit, men jeg mener at have læst, at hvis man kun taber sig ved at spise mindre, mister man muskelmasse. Er det noget, du ved noget om?

  0
  • Ja, det er det Rasmine, for det er den eneste måde, man kan tabe sig på. Ved at indtage mindre end man forbrænder. Man skal dog ikke gå i sult direkte og skal sørge for at få det nødvendige. Det er først når man underspiser i kaloriebehov, at kroppen begynder at tærre på muskelmasse. Så sålænge man holder sig til det forsvarlige indtag, så sker der ikke noget på den led. Dit kaloriebehov kan du jo udregne flere steder og så selv trække fra i forhold til dit aktivitetsniveau.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.