Jeg hænger efter, men jeg prøver


Himlen lige her hvor jeg bor, da jeg kom hjem efter Derbygalops og indkøb i mandags

Jeg kæmper for at blive klar med fotos og indlæg – eller færdig er en overdrivelse, for det bliver jeg jo aldrig. Men jeg prøver i det mindste at indhente de seneste dages begivenheder – Århus og Derbygalops. Nu er klar med et sæt, og skal lige have ordnet de sidste. Så begynder det at nærme sig noget fornuftigt i forhold til at kunne skrive indlæg.

Dog skal jeg også passe på helbredet og de to ting konflikter voldsomt. Irriterende, men sådan er det. Det går bare ikke så hurtigt som jeg gerne vil, men jeg tror, jeg må til at sætte antallet af fotos på bloggen ned, og så uploade til fotoalbum, og lade folk se der. Det gør jo sagen noget lettere.

For nu skal jeg i seng, så meget ved jeg. Så må vi se, hvad dagen i morgen bringer og hvor meget jeg når. Som sagt skal jeg også have slappet af, og det har jeg overhovedet ikke gjort i dag. Fredag står den på stalden og så er der kun lørdag tilbage inden Derbydag! Suk! Giv mig 72 timer på et døgn eller noget! Sov godt derude og bær over med mig.

0