Weekendhilsen

Det er en træt blogskriver, der sender jer en weekendhilsen. Jeg var nær aldrig kommet op til morgen og energien er ikke blevet større, selvom jeg var tilskuer i dag i stalden. Lavede faktisk ikke noget som helst produktivt udover at give et dækken på tror jeg. Det er sjældent, så det er vel okay engang imellem.

Har handlet og så har jeg fået lidt frokost, og siddet og set Sporløs fra Sverige, som jeg optog det sidste afsnit af forleden. Dem får jeg aldrig for mange af.

Weekenden er som det vides besat med DFDS Dansk Derby på søndag, så skal du ikke andet, så synes jeg da, du skal overveje en tur derud. Det er meget, meget festligt, og alle sejl er sat til. Det bliver en lang og hård dag – det ved jeg, så i morgen bliver jeg klogeligt her og lader op. Og skulle jeg få et anfald af energi, så har jeg rigeligt med projekter. Faktisk så mange, at jeg har svært ved at overskue det. Men det må komme, som det nu kan.

Før noget som helst vil jeg nu få mig et bad og så ønske jer alle en rigtig god weekend – Dansk Derby eller ej. Hvis det sidste er tilfældet, hvad skal I så istedet – fortæl endelig. Har du lyst til at se lidt fotos fra Derbydagen sidste år, så ligger der nogen af sidste års vindere her.

Fotoet her ovenfor er fra sidste weekend i det bedste selskab i og omkring den Jydske Hovedstad.

2 thoughts on “Weekendhilsen

    • Jeg ved ikke, om jeg ligefrem vil sige masser af overskud :-), men når man først er der, bliver man jo grebet af stemningen og det hele. Det ender med andre ord med, at det går, men ingen hemmelighed, at jeg er godt smadret i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.