Salling og den gode kundeservice

Du husker måske historien om trøjen, der var kommet med hjem inklusiv tyverisikring?
Her for lidt siden ringede det på, og det var posten. Jeg ventede ikke andet, så jeg var klar over, det måtte være den, der kom. Det var det også, men æsken var tungere og større, end trøjen kunne retfærdiggøre.

Spændt lukkede jeg op, og fandt en sød hilsen med undskyldning for ulejligheden, en lille og lækker æske chokolade og en flaske vin. Tusind tak til Salling for en iøvrigt behagelig oplevelse i deres butik. De har noget ualmindeligt sødt personale (det jeg oplevede), og oplevelsen med trøjen og den efterfølgende service bekræfter mig i, at mange kunne lære noget af dem.

Det skal iøvrigt siges, at ejeren af Café Gaya også har prøvet at kontakte mig, men jeg har været optaget, så ham får jeg en snak med formentlig i morgen, når mit hoved har det bedre. Så han skal også have ros for at følge op.

0

5 thoughts on “Salling og den gode kundeservice

  • 🙂 Jeg synes nu ikke, det kunne misforstås, men okay better safe than sorry! Der var netop en god atmosfære, som man kun får, hvis man er god ved sit personale. Hvis ikke de havde det godt, kunne de ikke være så venlige og imødekommende. Der var mange, der kunne lære noget der. Helt bestemt. Og som du siger, det smitter jo af på kunderne, som gerne kommer igen.

   0
 1. Jeg har aldrig besøgt Salling, men bloggermæssigt læst hos flere med fritidsjob dér, at det skulle være en rigtig god arbejdsplads, hvorfor man “akut” kan få fri, og derfor tilsvarende gerne tager andres tid over hvis muligt. Føler sig værdsat af fast personale såvel som ledelse, og se så spredes en positiv stemning, der durk leveres videre til kunder fra nært og fjernt 😀

  0
  • Det er jeg også ked af, der ikke er. Det var et meget sødt personale. Min veninde, som jeg besøgte, var også meget glad for Salling, som hun langt foretrak. Netop p.g.a. det søde personale.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.