St. Magleby tur/retur


Jeg ved ikke med dig, men hvornår har du sidst set en mand sidde midt på gågaden og spille klaver? – Jeg har aldrig, men det så jeg så også i dag – og han var god, rigtig god


Over broen til Christianshavn. Normalt er jeg jo i bus eller bil, men nu var jeg cyklende, og selvfølgelig skulle jeg stoppe og fotografere udsigten


Amagerbrogade, er altså et sjovt sted, og det er klart der Amagerkanerne “flasher” deres udstyrsstykker i biler. Den flotteste af slagsen i dag, var denne “bimmer”, som larmede så meget, at selvom jeg havde villet, havde jeg ikke kunnet overhøre den. Den var lækker


Noget senere nåede jeg næsten lufthavenen og helt derude ligger Flyvergrillen. Jeg har hørt den omtalt, så jeg skulle da lige forbi, og se den. Tydeligt at den er meget populær


Det her hus, har garanteret været flot engang. Nu ved jeg dårligt, hvad jeg skal sige om det, men flot er ihvertfald ikke ordet, der springer først for


Endelig nåede jeg destinationen St. Magleby, og jeg var kun lige kørt ind i den, før det her par mødte mig – sikke en dejlig velkomst. De er også skudt, mens jeg kører cykel, og blev heldigvis vellykkede


Spiret på St. Magleby Kirke

Tryk nedenfor for at læse mere:


Jeg har forsøgt alverdens ting, for at se, hvad der står på denne sten. Det eneste, jeg kan tyde mig frem til er “familiebegravelse” – den er også pænt gammel


Her ses hele kirken. Fra den anden side (ud mod vejen) er den umulig at fotografere, men fin er den


Så nåede vi igen til en ting, jeg ikke har set før. De her to gutter kørte på en hjemmegjort (det ved, jeg fordi de højlydt diskuterede de tekniske detaljer) cykel med fodpedaler til den bagerste passager. Jeg er ikke sikker på ordensmagten ville synes, det var en fed konstruktion


Næste “festlige” indslag var de her gutter, som jeg hørte læææænge før jeg overhovedet så dem. Det er en gruppe af voksne mænd, på en lavstammet konstruktion af en cykel, jeg aldrig har set før, men som ihvertfald derude ser ud til at være normal. Og helst med højhævet styr ser det ud til. En af dem kørte med den her anhænger, med en radio i, der selvfølgelig spillede for fuld drøn, og så havde de et flag med et dødningehoved på også. Det virkede som om, deres mission bare var, at lave så meget larm som vel muligt og det var de så også gode til


Kort tid efter lød der et drøn, der kunne have vækket en død, og så kom de her gutter kørende. Formentlig dem, som dem ovenfor illuderer (temmelig dårligt) og de her var nok “wannabe” rocker-klub-something – for det er ingen af de to “rigtige” – Jeg undskylder for kvaliteten på disse to fotos, men de er altså taget “on route” siddende på cyklen


Så var jeg på vej tilbage igen. Varm og temmelig “brugt”. På det her tidspunkt har jeg også cyklet næsten 18 km – så jeg er vel undskyldt?


Jeg tror kanalrundfarterne, har haft en god dag. Alle valfartede ud i det fine vejr


Hos den økologiske pølsemand lige ved Rundetårn, kan man få veganske pølser og dermed hotdogs – sådan en havde jeg lovet mig selv – den var rigtig god. Der er jo Jazzfestival, så der var musik til maden

Det var fantastisk vejr til morgen. Egentlig skulle jeg have været her og ordne lejlighed, men engang imellem, må man også bare gribe dagen, og jeg følte for en udflugt. Jeg debatterede lidt med mig selv, om hvor jeg ville hen, men blev enig med mig selv om St. Magleby Kirke. Den havde jeg set, da vi kørte forbi med bussen da jeg var i Dragør.

At det så også passede helt fint med, at jeg skulle forbi min veninde Susie med en fødselsdagshilsen (i morgen), var jo bare to fluer med et smæk. Jeg tog toget til Nørreport og så var jeg lige forbi der og få en kop te. Den var dejlig og tiltrængt. Og så begav jeg mig afsted. 18 km nåede jeg at cykle. Jeg var lidt imponeret af mig selv, det skal jeg indrømme. Prøv at spørge min krop om den er – tror jeg ikke, men det kan jeg å ikke lige tage mig af. Ikke før i morgen, hvor jeg sikkert ikke kan kravle. Men det var en fin tur og det smukkeste vejr.

Nu sidder jeg her, og har spist og ikke mindst kyler jeg mægder af vandt ned. Jeg havde også mine fine cykeltasker med i dag og medbragte vand i rigelige mængder. Jeg har også set (via nettet) vores hest løbe og få en 3. plads, lige på den anden side af sundet. Nu er jeg mere end færdig som popsanger og vil slappe helt af. Heldigvis er smerterne i skuldren gået væk, men jeg passer lige lidt på, for de behøver ikke returnere. Rigtig god søndag til jer.

0

5 thoughts on “St. Magleby tur/retur

  1. Hvor morsomt! Jeg kan se at klavermanden har fået “nyt” (gammelt) klaver, det får mig til at savne mit gamle klaver, som desværre ikke kunne repareres – men hans ser pænt og nyt ud. 🙂
    Jeg er sulten, bliver sulten, når jeg ser den morsomme øko-hotdog! 🙂

    • Ja, jeg har også spillet klaver engang Donald. Jeg havde så galt et flygel. Lidt ked af, det blev droppet, men sådan er der så meget. Det var nok godt nok. Øko-hotdog – hvorfor er den morsom??? Den smagte iøvrigt godt – du skulle prøve – der er jo mange forskellige.

      Ja, fandt ud af her i dag, at det er Yul Anderson.

    • Tak skal du have. Det er jo det, det hele handler om, at finde de små glæder og finurligheder. Hverdagen – dem er der flest af. Og kigger man sig godt for, er der masser af sjove ting, at få øje på. Men som fotograf bliver man endnu bedre til det, og det gør jo ikke noget 🙂 Og så glemte jeg endda at fortælle, at jeg også så et flådebryllup ved Holmens Kirke og en masse flotte fyre i uniform!

Der er lukket for kommentarer.